@stas
Neće ti entry lvl ubit volju prva 2 miseca 100%,al tamo 3 i 4 misec kad već pređeš one dičije gluposti i nešto naučiš i kad poželiš bolju fotografiju,onda ćeš tit nešto bolje(ili nisi stvoren za bolju fotografiju ako nebudeš ima taj osjećaj),a tu onada nema šanse da se recimo entry lvl tipa 1000D može mjerit sa D90 a da ne govorim D300 to su gluposti,entry lvl-u ''svjetlosna moć'' je gotovo nikakva i dobri su samo da se ljudi naviknu na veličinu SLR na tražilo,na objektive itd...tj. svega šta nema na idiotima(i zato smatram da je kupnja entry-a skoro pa bacanje para),ja i dalje ostajem pri svome da je puno bolja investicija kupit najskuplje šta se može,pa se učit na boljem prem da u početku i neš znat iskoristit sve prednosti koje ima (al zato ćes znat s vrimenom) al zato si mirniji za puno duže vrimena,pogotovo sa ff :-).

@bara
Da uzimam (oko 7 miseca) D700 + 24-70 f 2.8 + grip + tripod a kasnije odma i SB-900 a onda ću pomalo jedan širokutni i telca,sve f 2.8 :-) i onda sam miran,posli dodan još koji prime 50 f1.8 i ko bombon :-)))

@stas
Kako možeš stavit D700 u istu rečenicu sa 5D,mislim 5D je ok aparat,ali sa D700 osim šta je ff nema dodirnih točaka,i zato molim te da paziš šta pišeš jer ima ljudi koji se baš i ne razume u SLR svijet i mislit će da su ti aparati li-la,a D700 ne da ga dere,nego mu dere i nasljednika 5Dm2 :-)))