Ja mislim da se ne isplati nikako jer takve stvarčice koštaju oko 250 kn a običan USB dongle koji se instalira sam nakon ukapčanja košta skoro ništa.
dakle, imam hp compaq 6715s i nemam na njemu bluetooth (standardno)...on u sebi ima mjesto i priključak za priključit baš taj orginal bluetooth uređaj,pa me zanima jel netko zna gdje to ima za kupit i kolko bi to došlo???
hvala...
Ja mislim da se ne isplati nikako jer takve stvarčice koštaju oko 250 kn a običan USB dongle koji se instalira sam nakon ukapčanja košta skoro ništa.
pod interni BT buš najvjerovatnije dobil toshibu, koja ima katastrofalan stack, tak da također preporučam usb dongle (i izbjegavaj proizvode marke "Perfect")
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
...a i bolje je da uzmeš dongle jer ćeš ga moći koristit na svakom računalu...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
...i da imaš novih modela koji kada se uključe u usb skoro i ne vire već izgledaju kao sastavni dio lapa...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
@dmi: Da li znas di ih ima za kupiti, to sam trazio za jedan laptop, ali nigdje nisam nasao...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
...zadnji put vidjeh u HGSpot-u odmah kraj blagajne za nekih 90-tak kuna mada je toga bilo i u Hami...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Bookmarks