Mani se toga. Da to funkcionira onako kako vele, nitko ne bi radio na "pravim" poslovima.
Često naletim na takve stvari pa me zanima radi li to, je li sigurno i je li tko to probao?
Mani se toga. Da to funkcionira onako kako vele, nitko ne bi radio na "pravim" poslovima.
gluposti. jedina poštena online zarada jesu google oglasi. ništa drugo. i preko njih ne možeš postati tajkun... jednostavno nađi pošteniji način da zaradiš lovu...
Poštovanje, GoGs
Ovisi na sto mislis... imas legalne i normalne nacine poput adsensea, referal prodaje i slicno, a imas i sranja poput gospodina x, cashfieste i slicno.
Ako imas normalnu web stranicu mozes nesto i zaraditi, ja koristim google adsense i fino mi ide.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Evo stranica *****************
edit:
Bez refferal linkova.
xlr
Zadnji uredio xlr : 25-09-2008 u 10:45
...sad može se zaraditi mada sigurne zarade jedino imaju provideri internetskih usluga te razni servisi tipa rapidshare ali da bi zaradili moraju i uložiti...
Znam nekolicinu ljudi koji su uspjeli i zaraditi ali potrebna je dobra ideja ili makar posječenija stranica a to je sad već drugi par čarapa...
Najjači su mi ljudi koji na svojim blogovima "prišarafe" x stvari aka adsense-a pa se čude što im opada posječenost...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Stvar je o "zaradi klikanjem". Zaboravio sam to napisati u prvome postu.
znam to kliktaš na reklame jel tak, dobiš jako malo,cent po reklami jel tak?i nakon par dana više nemožeš kliktat i sve pada u vodu!
0,01 cent po kliku, još 0,01 cent za svaki klik osobe/a koju dovedeš.
Ne znam koliko se dugo to može raditi. Vidio sam da u jednoj temi na "hakerskom" forumu gdje je lik dao onu adresu koja je obrisana u mom šestom postu i program Autoclicker.
Je li netk to probao?
Našo sam i ja taj autoclicker..tj. frend mi ga je dao..on je to koristio zaradio je možda 100-tinjak kuna..al sad problem je što te mogu uhvatit da "varaš" tako da ostaneš bez zarade s kojom si se zajebavo mjesecima pa sad ak želiš riskirat možeš probat...
ma sve su to ba gluposti...da od toga sta ima ne bi niko ko sto kolega kaze isao na posao svi bi sjedili za racunarom i kliktali!!!![]()
###1410989180026
Bookmarks