Uzmi si leader GL flex editor, i imaš dvije opcije možeš u mobu izbrisati file websession i time izbrisati sve ili možeš s tim istim programom skinuti zaštitu za websesije i izbrisati u mobu.
A bila je i tema
imam na V360 Rav MP, i pod web sessions imam podosta tih servisa, u izborniku mi ne nude brisanje nego samo editiranje ili postavljanje za default. kak obrisati sve nepotrebne servise? imam jedan koji koristim pa bi htio dodati jos jedan za drugog operatora, ali nema vise mjesta, a nemogu bristi servise.....
se oze preko kojeg programa?
Uzmi si leader GL flex editor, i imaš dvije opcije možeš u mobu izbrisati file websession i time izbrisati sve ili možeš s tim istim programom skinuti zaštitu za websesije i izbrisati u mobu.
A bila je i tema
Evo otkljucao ih sa leaderGLflex editorom, obrisao sam vecinu al mi ih je ostalo jos par koje ne mogu obrisati u izborniku mi ne nudi opciju delete, imam samo: default, new, copy entry, edit?
Mora se moc izbrisat. Ja sam na Yuetu imao 3 komada koje su bile zakljucane i s LeaderGL flex editorom sam ih obrisao. Brises li ih ti s moba ili s programom?
Kak da ih obrišem programom? sa leaderGLflex 10.4 nemogu, ispiše mi ih, nema kvačica u kvadraticima(što znači da su odključane) ali nema nikakve opcije niti izbornika da ih obrišem? jel se da s nekim drugim programom?
Obriši file websession koji se nalazi na a/
Bookmarks