Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 54

Hybrid View

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Nekakav Samsung
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    34.547
    Nivo
    45
    Bodovi: 34.547, Nivo: 45
    Bodovi: 34.547, Nivo: 45
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Bi0
    Ma uređaji su manje biti u cijeloj toj priči, bitna je "platforma" i to su ljudi u industriji odavno skužili, iz te logike je nastao Symbian, iz te logike je nastao Android i iz toga će nastati svaki slijedeći OS. Platforma prodaje proizvod a ne obrnuto, recimo to ovako HTC ne prodaje HTC on prodaje ( bar do nedavno) WM platformu, isto je i sa Nokia-Symbian-om kao i Apple i OS X iPhone/Touch platforma.
    ...vidim da se quota pa da se i ja zavalim u to...
    Pazi možda govoriš sa svog gledišta ali imao sam/imam priliku gledati kupce te ujedno i prikupiti dosta zanimljivih opažanja o istima - oni kupuju na izgled a ne na impresivna svojstva uređaja - doslovno svi osim "poslovnjaka" ali za njih pretežno kupuju IT gurui...
    Osobno vjerujem da oni entuzijasti koji prate mob scenu si uređaje iovako nabave izvana prije početka službene prodaje u Hrvatskoj tako da njih i ne vidim putem ovog kanala prodaje ali oni su zanemariv broj korisnika...
    Toliko o kupcima - sada o industriji - ona se povinuje kupcima - iskreno mislim da nas iovako manje više smatraju poluretardima pa nam stoga dobrano prodaju maglu a mi kao svi klasični konzumenti sve to uredno gutamo...
    Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    65.504
    Nivo
    62
    Bodovi: 65.504, Nivo: 62
    Bodovi: 65.504, Nivo: 62
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Potaknut pisanjima naših forumaša, prije svega Bi0-a i beetleman-a nadovezao bih se opeta na diskusiju između Android OS-a i njegove budućnost u smartphone svijetu, odnosno usporedba s WM platformom i budućnosti iste.

Ono što želim reći, odnosno iznijeti svoje viđenje stvari, stoji u tome što se danas smatra kao nedostatak uređaja G1 odnosno Android platforme je nemogučnost sinkronizacije s računalom PC tj. omogućena je sinkronizacija jedino s Googleovim online servisima.

Možda dans to i predstavlja nedostatak, ali osobno smatram da je to budućnost odnosno sva sinkronizacija (e-maila, kalendara, kontakata...) s PC prijeći na online servise poput Google-ovog online servisa.

Tako da takav vid sinkronizacije predstavlja budućnost te da Android OS koraća dobro prema naprijed. Ako se u skorijoj budućnosti WM platforma ne okrene prema online servisima mislim da neće moći konkurirati i da će gubiti na popularnosti, prije svega u biznis klasi usera. Što vrijedi i za ostale mobilne platforme, što prije svega mislim na Symbian OS (S60 i UIQ).
    HC4L

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Android SDK
    By rospaya in forum Ostali proizvođači
    Odgovora: 13
    Posljednji post: 21-08-2008, 10:33
  2. Odgovora: 1
    Posljednji post: 08-07-2008, 17:55
  3. Prvi Android hardver (recimo...)
    By rospaya in forum Ostali proizvođači
    Odgovora: 10