= Citat = Izvorno postao Bi0
Ma uređaji su manje biti u cijeloj toj priči, bitna je "platforma" i to su ljudi u industriji odavno skužili, iz te logike je nastao Symbian, iz te logike je nastao Android i iz toga će nastati svaki slijedeći OS. Platforma prodaje proizvod a ne obrnuto, recimo to ovako HTC ne prodaje HTC on prodaje ( bar do nedavno) WM platformu, isto je i sa Nokia-Symbian-om kao i Apple i OS X iPhone/Touch platforma.
...vidim da se quota pa da se i ja zavalim u to...
Pazi možda govoriš sa svog gledišta ali imao sam/imam priliku gledati kupce te ujedno i prikupiti dosta zanimljivih opažanja o istima - oni kupuju na izgled a ne na impresivna svojstva uređaja - doslovno svi osim "poslovnjaka" ali za njih pretežno kupuju IT gurui...
Osobno vjerujem da oni entuzijasti koji prate mob scenu si uređaje iovako nabave izvana prije početka službene prodaje u Hrvatskoj tako da njih i ne vidim putem ovog kanala prodaje ali oni su zanemariv broj korisnika...
Toliko o kupcima - sada o industriji - ona se povinuje kupcima - iskreno mislim da nas iovako manje više smatraju poluretardima pa nam stoga dobrano prodaju maglu a mi kao svi klasični konzumenti sve to uredno gutamo...