Ok, ti guras Android i predvidjas opaki pad Microsofta na mobilnom trzistu. Nebih se tako lako slozio s time, mnogi su vec prije prolongirali pad Microsofta, pa su i dalje ovdje, vrlo jaki. Unatoc tome sto sam u dusi open source guy, i dalje imam Microsoft, zasto ? zato jer mi je lakse raditi s njime. A to gledaju poslovni i korporativni korisnici u tome je cjela zarada, to sam naucio kada sam radio u velikom proizvodjacu prijenosnih i stolnih racunala, da to sto oni prodaju je dijelic kolaca, velika zarada je u korporativnim tehnologijama i rijesenjima, to se google jos mora dokazati.
Btw gledao sam predstavljanje Android OS-a, i sto bi me tamo moglo impresionirati?

Dali si imao u rukama OpenMoko? vrlo obecavajuc uredjaj kao i same Linux mobilne platforme, nitko sretniji od mene ako cu jednog dana imati smartphone sa Suseom, no budimo realni, daleko je od toga.

Da, imamo novog igraca, dali su ostali ugrozeni? vrijeme ce pokazati, prerano je ista predvidjati. Giganti poput Microsofta su se predugo radili da bi preko noci pali, a usporedba s Palm-om nije bas ravnopravna, Palm nikada nije kompletno dominirao trzistem, osim u samim pocecima.
No to je samo moje skromno misljenje