Znači uradio sam update na svom mobu SE w880 .. Išao sam preko onog SonyEricssonovog programa... I pratio upustva na hrvatskom.. I sve sam uradio kako treba 100 % .. Međutim po završetku posla kada sam izvadio i ubacio bat. onda kada sam upalio mob izbaci mi se poruka 'Insert correct sim card' .. Prijatelj mi reće da sam najvejrovatnije napravio SIMLOCK ... JEli neko zna kako da to odključam i jeli opasno ? Ako jeste da nosim na servis onda .. A volio bi da ja to kako popravimHvala..
K770i SYSGFX patch,w850+w880 acoustics mix,flash menus, customized menu.ml, T650 lighteffects with blue leds enabled on keyboard,ELFS
zarada online, provjereni site http://bux.to/?r=allen8
evo u xs++ sam probavao ga spojiti i nisam uspio.. kaze cannot open phone communication port..kako cu sad ja to skontat koji mi je cid taj ? xD... Ajde lajik sam helpajte![]()
OK, stvarno nema smisla po bezbroj puta ponavljati iste stvari.
Vec je nebrojeno puta objasnjavano kako instalirati USB Flash drivere i kako ocitati parametre mobitela.
Koristi pretrazivanje.
Onako otprilike gledajuci, meni se prica cini ovakva:
Kupio si zakljucani mobitel i odnio ga na otkljucavanje. Doticni ti je mozda rekao da se ponovnim flashanjem ponistava otkljucavanje, mozda i nije. Ako i jest, ti ga mozda nisi cuo ili si odlucio to zanemariti. Nakon updatea SEUS-om je naravno ponisten unlock, a vrlo vjerojatno si dobio i CID53. U slucaju da si stvarno dobio CID53 (provjeri, kako ti gore i kazu), to znaci da ga vise nikako ne mozes otkljucati od doma tj. free, vec moras platiti nekome za to.
da , dobio sam cid 53 i danas idem na servis sa njim..Pozz
Iskreno, sumnjam da ces nesto dobiti odlaskom u servis. CID se vise ne moze nikako spustati (osim zamjenom dijela hardvera), a otkljucati ti ga vjerojatno ne budu htjeli (ako se unlock obrisao flashanjem, znaci da je bio pomocu patcha, dakle ilegalno).
No ipak sretno!![]()
otključali su mi ga za jedan dan... besplatno... ali rekli su mi da vise ne cackam nita![]()
Bookmarks