Na netu kruze fw verzije 13, v14, v15 i v16...
E sada, glasine su da v16 donosi Symbian 7...
Nista, malo pricekajmo da se to ili opovrgne ili potvrdi, pa cemo viditi :bunny:
Na netu kruze fw verzije 13, v14, v15 i v16...
E sada, glasine su da v16 donosi Symbian 7...
Nista, malo pricekajmo da se to ili opovrgne ili potvrdi, pa cemo viditi :bunny:
maraschino - PTICICA
Super![]()
Forumaš godine :)
...glasine...baš ne vjerujem,ali vidjet ćemo...ako je istina,onda odlično...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
info je procurila od nekih ljudi koji nisu bas za odbaciti, ali... ja isto sumnjam, ali se nadam![]()
maraschino - PTICICA
ja jos imam v10 a na siemens stranicama ima samo v12 za download gdje ima tih novijih verzija i je li to sigurno za mob............
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
v12 je zadnja sluzbena verzija za sx1- dakle siemens ju je stavio na svoje stranice za download i ne gubis garanciju s njom, a ove druge su isto naravno siemens-ove verzije, ali nisu izasle sluzbeno vani, vec sluze kao interne, tzv. service verzije i nitko ju nebi smio stavljati osim njih u servisu, pa samim tim i gubis garanciju ako nesto zeznes... Malo su drugacije, dakle, ne radi se o update tool-u, nego o winswupu i mrvicu je kompliciranije s njom raditi nego s ovom prilagođenu krajnjem korisniku gdje te vodi korak po korak. Ovdje moras znati, sto, gdje, kako i zasto nesto ide tamo gdje treba...
ukratko - ako imas garanciju, strpi se dok ne stave na svoje stranice za download, tj. dok ne postane službena za download![]()
maraschino - PTICICA
hocu noviju verziju od v10 ili v12. koliko cesto siemens izbacije to, kada je mozemo ocekivati.............
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
Mislim da Siemens nema neki tempo kojim izbacuje novije verzije fw-a, već kad se uoče novi bugovi, počne se raditi na idućem fw-u. v14 se najavljuje već par mjeseci.
zadnja je v16, ali u winswup obliku pa tko voli nek izvoli. nju je jos uvijek malo teze naci na netu, ali zato v14 imas gdje hoces (isto winswup)
maraschino - PTICICA
pa dobro bi to bilo sa symbianom......
da dobro... samo treba viditi sto je s tim...
maraschino - PTICICA
Ja mislim da sam negdje pročitao da se u uređaj koji ima određenu verziju symbiana ne može "upgradeati" na više. Ponavljam, mislim da sam negdje pročitao.
Da, i ja sam to citao i mislim jos uvijek da je to vrlo vjerojatno (na zalost) ipak tako, ali kako sam rekao, info je procurila, pa zasto ne biti malo optimistican![]()
maraschino - PTICICA
ma kako got ostane i ovaj symbian i njegove mogućnosti su velike.....
i kad got vidim neki novi mob. bez symbiana još se više uvjerim u to!
samo da izadje taj sw14 ...............
ajd nek mi neko objasni koja je razlika između symbiana 7 i ovoga kojeg sad imamo u sx-u.
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
i još neke sitnice ali ne toliko jako bitne...
ima li kakvih novosti o symbian7?
Jedino nam teme fale da sx bude kompletan...
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
ma i na početku su same šanse bile jako male za to
zato čisto sumnjam da će išta od toga biti isto kao i s temama...
Bookmarks