sirf star III je i kod nas s ugradenim receiverom i radi dobro a ti ces imati prednost sto ce antena biti na povoljnijem polozaju neg je to slucaj integriranog chipa![]()
zelim si kupiti gps prijemnik za mob, nasao sam nesto al me zanima dali valja ili ima neki bolji za pribliznu cijenu... helppp...
U svijetu medija sam nasao SIRF STAR III SJ-5286A, 500 kn dodje... molim vas dajte neki savjet...
sirf star III je i kod nas s ugradenim receiverom i radi dobro a ti ces imati prednost sto ce antena biti na povoljnijem polozaju neg je to slucaj integriranog chipa![]()
sony cm dx 1000>siemens c 25>c 35>ericsson t 29>r 600>nokia 6100>siemens st 55>nokia 6820>6230 i>6151>n95>5800XM>C7>samsung GT-B7722
e sad imam jedan problemcic... upalim prijemnik i na mobu otvorim opciju gps podaci i na prijemniku svijetli plava i zelena lampica ali nista se ne dogadja.... samo pise na mobu cekanje gps-a. jel trebam bas neki program ili?
EDIT:
proradilo je sve...zakoon...
Zadnji uredio Ico : 22-09-2008 u 14:06 Razlog: spojeni uzastopni postovi. postoji EDIT
Bookmarks