A čuj što da ti ja kažem kad nisam ni jednog imao u rukama. Ovako možeš vjerovati observeru, jer se tip stvarno kuži.
A sad malo ja, N95 bih odmah zaobišao, jer velika većina se žali na njegov slajd mehanizam, a i sam nisim neki ljubitelj istih. No i Samsung je isto slide model (što ne mislim da je loš uređaj), mada mislim da Samsung općenito ima kvalitetnije slide mehanizme. Znači ostali su nam N82 i G900, odnosno Symbian S60 vs. UIQ sad što ti želiš?
Napomenio bih kako SE standardno izbjegava ugradnju podrške za EDGE pa je tako i slučaj s G900, sad koliko ti to predstavlja problem??? Inače je procesor kod G900 takta 208MHz isti kao i kod P1. Dok je kod N82 takt 332MHz ali su i zahtjevi OS-a nešto drugačij.
Te sad ono subjektivno model G900 mi je najljepši i osobno bi i ja bacio dvojbu od gore svih navredenih na ova dva posljednja modela, vjerojatno bih si izabrao UIQ medel iz razlog što još nisam radi na takvom OS-u pa da vidim kakav mi je (jednog ću dan i to imati). Mada budem iskren jedno vrijem sam razmišljao i o N82.
EDIT: sad malo gledam N82 i G900 te mislim da se udobnije tipka na G900, ove tipke/crte kod N82 mi nekako sitno djeluju.

Bookmarks