ovak zanima me vase misljenje. da li su na 6230 potrebne slusalice da bi se mogao slusati mp3 ili radio! +stvari i -stvari kod mobitela (prvenstveno usporedujem ova dva mobitela zato jer su mi bitni mp3 i radio), kvaliteta kamere, trajanje baterije
ovak zanima me vase misljenje. da li su na 6230 potrebne slusalice da bi se mogao slusati mp3 ili radio! +stvari i -stvari kod mobitela (prvenstveno usporedujem ova dva mobitela zato jer su mi bitni mp3 i radio), kvaliteta kamere, trajanje baterije
Za radio ti sigurno trebaju slušalice, a pretpostavljam da ti trebaju i za mp3 player.
znaci da da bi mogao slusati na 6230radio moram imati slusalice ko i na k700, ili mogu pustiti radio preko speakerphona isto tako i mp3
...pa trebaju ti slušalice jer su ti one antena,a onda možeš pustiti neka ti svira preko speakerfona,kao i mp3...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Slični su u tim stvarima, a pošto trebaš mp3 onda je vjerojatno bolji izbor 6230 jer ima MMC dok k700 ima samo ~40MB memorije. Inače je k700 bolji po mom mišljenju u svemu.
hvala. jos bi me samo zanimalo. kojem duze traje baterija. ali ipak mislim da cu se odluciti za k700, jer je on u svemu bolji od 6230 (osim mmc), ali nasao sam i rijesenje za to. posto k700 svira i aac format to je 1/3 mp3 fajla a to znaci da aako je pjesma velika 3mb u aac je 1mb a to je na k700i dosta bar za 30-35 pjesama. ipak hvala
citao sam negdje da k700 ima cak bolje slike pri ispisu od njoke 7610. popstat cu cim nadem
budem bez brige
Bookmarks