Koliko ti znaci taj limited account? Obrisi ga ako ti samo smeta...
Imam na kompu administratora i jednog limited usera, kod administratora mogu pristupit svim particijama, no kod limited usera mi neda na d particiju (pise can not acces to this path...).
Nekad davno sam imo onaj dirlock i snjim mi je bila zakljucana d particija, ja sam briso windowse i formatiro c particiju no d je kod limited usera ostala i dalje zakljucana...
kako da maknem to da mogu pristupit svim podatcima na d particiji???
Koliko ti znaci taj limited account? Obrisi ga ako ti samo smeta...
Desni klik na participaciju i idi pod tab "Security" i pod "group of user names" pogledaj dali ima taj limited acc.
Ako da onda klikni na njega i ispod bi trebalo biti "permissions for users" i tu bi za limited acc .trebalo biti označeno "read","read & execute" "lst folder contets".
Naravno, to radiš iz admin acc-a
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Ja uopce nemam tab Security....radio sam u admin acc...
Odi u Folder options - View i isključi zadnju kvačicu "use simple file sharing"
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Probaj otići na Add, otvorit će ti se prozor i na dnu prozora odi na Advanced.
Opet će ti se otvoriti prozor gdje ti u prvoj rubrici treba pisat: Users, Groups, or Built-in security principals.
Klikni Find Now i izlistat će ti mnogo stvari među kojima bi trebao naći i taj account. Kad ga nađeš označi ga i klikni OK jednom i opet OK u drugom prozoru. Sad bi ti trebao biti ponuđen i u opciji Security gdje mu možeš dozvoliti full control.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks