imam priliku mijenjati E51 za Htc, sto mislite o tome, malo je cudna kombinacija...
imam priliku mijenjati E51 za Htc, sto mislite o tome, malo je cudna kombinacija...
bez ikakvog razmisljanja mijenjaj..koliko znam nokija vrijedi nova oko 1200kn na crno htc skoro pa duplo vise..a uredaj je fenomenalan,dvije klase iznad...
touch flo je odlican,slajd vrhunski,kamera po dana,za 2mpx super...bolje ne na e51..
+odlican proc...
jedino ako trazis wifi..onda nis od toga![]()
Zalosno je da ta mala nokija s maleckim ekranom ima wifi, a HTC nema.. planiram uzeti htc cini mi se zanimljiv mobitel.
mijenjaj bez razmisljanja,jer HTC vise vrijedi!
Da, zbilja je steta , tako dobar uredjaj a ne radi mu Wifi, iako ga ima:
http://forum.xda-developers.com/show...361923&page=89
Ovi momci vec dugo rade na tome! izgleda da hardware postoji, ali nema drivera.
@beetleman prica se da uz wifi ima i gps..no softwareski blokirano. zbilja steta.
GPS nema, zadnji info je da su otkrili da nema hardwaresku antenu,netko je rastavio touch i touch dual pa usporedjivao, wifi antena je prisutna.
...ako je tako, onda sam uvjeren da će HTC službeno izbaciti novi ROM koji će podržavati WiFi (moje mišljenje). Nešto slična situacija je bila vezano s modelom P3600 u prvoj verziji ROM-a gdije nije bilo podrške za GPS, kasnije su napravili update koji je omogučavao korištenje ugrađenog GPS-a
HC4L
nadam se da ima WiFi jer mi ponekad treba, inace je mob super, no nije ni nokia E51 za "bacit"
Evo ja sam danas ostavio upit nasem HTC-u, pa cemo vidjet sto ce recijer ga razmisljam si kupit
![]()
malo off., ako u žvelti kao suport od official HTC-a ćeš se načekati, ja konkretno jedno 2-3 mj.
HC4L
necuostavio ga sam u 4 oka
hehe
![]()
kužim te, znam kako.... ajde pa javi.
HC4L
vip ima povoljnu ponudu htc duala..mislim si ga uzeti.
da su htjeli napraviti patch, napravili bi do sada(htc support). proslo je vec godinu dana. tako da ne vjerujem da ce ista biti od toga.![]()
Bookmarks