Jel se to meni čini ili je E72 stvarno vraćena na "normalnu" širinu za qwerty telefone tipa E61 i blackberryji...
ne kužim baš nokiu... mislim, e72 je gotovo ista kao e71. jedino mi se čini deblja... e sad, ako su ju vratili na normalnu širinu (kak kaže drug) i ubacili hard (što bi eventualno moglo objasniti debljinu, no danas u doba microSD-a od 8 i više gb, čemu hard?) onda bi mogao imat smisla...
ok, e75 je nešto novo, debljinu objašnjava qwerty...
Ono što bi bilo jaaako lijepo, je da nokia počne izbacivat ekrana s VGA rezom...
Možda je E72 samo američka verzija E71, kao E62 i E61
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
rospaya, spojio sam tvoj Thread sa već postojećim Thread gdije se je već raspravljalo na tu temu.
Konkretno što se tiče uređaja E75 koliko vidim već je drugi puta najavljen na GSMAreni, stoga bi moglo i nešto "isplivati". Mada ge ne smatram kao business flagship. A kad već pišem, prokomentirao bih po meni mali zaslon svega 2,4" na tako konstruiranom/dizajniranom uređaju je po meni ipak (pre)malo, a da budem iskren nije mi ni vizulano dopadljiv. E baš be zanima i slide...
HC4L
e75 bi mogel biti pun pogodak, ako stave dovoljno jak procesor da sve ne steka ko na mom e65...
i da, 2,4 incha je malo premali ekran?..
Nebi reko da je to E75...nekako mi cudno izgleda..
Kao što piše i u naslovu,to su još uvijek glasine,tako da ovo treba uzeti sa rezervom.
ista e51 samo sta su dodali tipkovnicu i mora da ce staviti fp3 i to je to
NOKIA JE ZAKON
Nis od v5-ice onda?
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
ma kakav fp3...sta fantaziras? Pa tek su izbacili fp2... A o dizajnu se slazem, cisti e51..
fora mob...meni super izgleda...za poslovne korisnike......svidja mi se qwerty.......
bilo je vec price o njemu cak je netko imao i prototip....
evo spojio temu s već od prije postojećom, dobro si primijetio hrkacv.
Je i istina, imao ju je jedan user kao prototip al na jednom drugom forumu i bila je diskusija o tom modelu, onda još javnosti nepoznatom.
http://www.gsmarena.com/unreleased_n...n-news-775.php
da budem iskren, nikad me nece biti jasno cemu dvije tipkovnice. samo zbog toga je ekran puno manji, a mobitel veci i deblji.
ne svida mi se bas ovaj model ;(
Zato sto se koristenjem tipkovnice (qwerty) trosi mehanizam, pa da ne koristis toliko cesto tu punu kad trebas napisati teksta.
A mozda i zato sto funkcioniraju zajedno, ono, numericki dio odvojen od alfabetnog dijela...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Standardni HTC-ov form, S serija.. meni ok za one koji zele i mailove i normalnu tipkovnicu za pokoji sms i normalno zvanje![]()
dosta mi lici na HTC
za sada sam zadovoljan sa E71
Fora je, samo bih radije vidio nešto tipa N97 iz E serije
Ovo bi prije mogao biti nasljednik E51 i ne znam čemu onda oznaka 75.Vrlo je sličan E51 plus qwerty.
Ne mora biti, meni prije izgleda kao rješenje za korisnike kojima je dupla tipkovnica praktičnija za svakodnevno korištenje. Nasljednik E51 će garant opet biti neki lijepi tanki candybar
Bookmarks