Skinuo si patch za Creature Creator, a ne za pravi Spore. Kako se taj bug "manifestira"? Te jednostavno izbaci i igra krepala ili?
Pozdrav
Može li mi pomoć neki malo iskusniji igrač ove igre jer mene kad sam došao do plemena u ovoj igri počme neki bug stalno izbacivat, tj. gasit igru, na internetu sam pronašao patch za koji piše da riješava taj problem ali kad ga idem stavit piše: " The setup has detected that no version of SPORE Creature Creator is installed." sad bia bi jako zahvalan ako netko zna kako da riješim ovaj problem.
Skinuo si patch za Creature Creator, a ne za pravi Spore. Kako se taj bug "manifestira"? Te jednostavno izbaci i igra krepala ili?
Kod mene u tribal age-u ne da baca van, neg krepa komp![]()
Dosta ljudi na netu govori o tome, no nigdje rješenja...
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ja nemam nikakvih problema, evo trenutno sam u space stageu. Da vam nije do nevaljale "podrške" za jeftino igranje?
Meni se dogodi to da me vrati na desktop i dode poruka od windovsa da je došlo do neke greške u igri i ona se samo ugasi, šta se tiče toga patcha ja sam ga downlodao sa ove stranice http://www.strategyinformer.com/pc/s...tch/26110.html i tu piše da je to patch za igru spore, a ja san mislia da je creature creator samo puni naziv igre.
Ako moran prvo stavit tu neku ekspanziju da bi patch funkcionirao može li mi netko dat link gdje da skinem jer za patch točno piše da riješava ovaj moj problem ( "Description:This patch will correct a crash, system hang, improve thumbnail resolution and more." )
Creature Creator je onaj program koji je izašao prije Sporea, kao demo verzija gdje si mogao samo slagati likove (kreature) bez onih faza. To je patch 1.01. Spore je tek izašao, pa nema expanziciju (a ne vjerujem da se takvoj igri može napraviti expanzicija/nastavak). Ako imaš orginal onda zovi službu za korisnike (ako tako što postoji).
Hvala šta si mi sve pojasnia.
Problem je što nemam original pa se ni nemogu puno žalit.
Ako netko zna za neki patch za ovu igru molio bih da postavi link gdje ga se može downlodat jer sad kad sam došao do tribal stagea igra postaje neigriva, tj. svako 10-ak minuti se gasi.
Baš sam sad čuo na TVu da je izašao patch za Spore. Idem pogledati pa javim.
EDIT: Evo našao sam, ali nema cracka za v1.01. Imaš na filefrontu, probaj instalirati pa javi posljedice:
http://files.filefront.com/Spore+Pat.../fileinfo.html
Zadnji uredio DragonSoul : 19-09-2008 u 20:22
Evo stavia sam patch samo šta se sad javlja ista poruka kao kad san prvu verziju igre pokušavao pokrenit bez cracka, ali nema veze doć će crack i za ovaj novi patch.
Samo jeli mi možeš reć neku stranicu gdje bi moga tražit ( čekat ) taj novi crack jer ja neman pojma gdje bi to tražia.
Zalijepia san stari crack na ovu patchanu verziju i uspia pokrenit igru ali niti 1 minutu nakon šta sam počea igrat opet isto, sad iman samo dvije stvari koje bi mogle bit riješenje, jedna da sa starim crackom igra je ista kao i bez patcha pa tako da trban čekat novi crack, a druga je da kad san stavia patch moran da bi on djelovao počet igrat novu igru, a ne onu loadanu.
Zadnji uredio Watcher : 19-09-2008 u 23:27
Na ovom forumu crackovi baš nisu rado viđena tema, pa ti detaljnije infoe ne mogu dati. Ugl. kad si prelijepo stari crack, ti si vratio staru verziju igre, jer EXE je ono što ti je najvažnije u updateu.
Aha, ja san već mislio da ovaj novi patch ne djeluje. Hvala na svemu šta si mi pomogao
...samo malo ti imaš punu instalaciju igre ili rip igre na kompu?
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
...sad pokopao sam po netu i spominje se neki crackfix...
U biti pogledaj na linku:
nadam se da unos ovog linka se ne kosi sa pravilima foruma pošto je ovo samo rasprava a ne direktan link na crack...Code:http://www.btarena.org/games/spore-reloaded
Downloda sam ovaj crack-fix ali mi se čini da je to isti kao onaj kojeg sam dobio kad sam skinia igru. Ista su verzija 1.1.0.338 i oba imaju točno 38.7 Mb tako da vjerovatno to nije crack koji ide zajedno sa patchom.
Kako ovdje na forumu vidim večina ljudi koja ima pirat verziju igre nema nikakvih problema, pa jeli možda netko zna dali ovaj problem kod mene može bit povezan sa kompjuterom, jer ja iman sve potrebne konfiguracije i igra radi normalno ( mislim ne blokaje ) samo se odjedanput ugasi, pa ako nije greška kod igre jeli možda nešto do mog kopjutera što bi mogao riješiti.
Podržavaj ljude koji su napravili igru pa kupi original.
Vjerujem da će i problem magično nestati.
Vjerovatno su to nekakve "cigle".
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
Problema u originalima igrica uopče nema, problemi nastaju kod kopiranja i ne stručnoga "slaganja" igre kod izbacivanja "viška" scena iz igre.
Igre koje su vam dobre i mislite ih sačuvati za budučnost i treba kupiti original jer time nagrađujete onoga koji se potrudio da dođe do nas.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
...i što je najbolje ako se i pojavi kakva poteškoća možeš se obratiti proizvođaču kojem je dužnost omogućiti ti neometano korištenje njegovog legalno kupljenog softvera...![]()
Bookmarks