@mm22
Ali mislim da 1110 ne prima mms-ove a moras primiti 50% promotivnih poruka, s time da ce vjerovatno sve vise biti mms-ova jer je ipak slika primjerenija reklami nego sam tekst.
@mm22
Ali mislim da 1110 ne prima mms-ove a moras primiti 50% promotivnih poruka, s time da ce vjerovatno sve vise biti mms-ova jer je ipak slika primjerenija reklami nego sam tekst.
Evo da demantiram to...
Kada upisujes podatke onda te pita sljedece:
Uz to morate upisati:podržava li tvoj telefon MMS (slikovne poruke u boji)?
- da (pronašao sam svoj telefon na listi i uspješno spremio MMS postavke)
- ne (nisam pronašao svoj telefon na listi)
ime, prezime, spol, datum rođenja, ulica i kućni broj, grad/mjesto, e-mail adresa. i naravno morate prihvatiti uvjete...
Na drugoj stranici izaberete interese (morate izabrati bar 3):
interesi, automobili, kozmetika, obitelj, odgoj djece, sport, zdravlje, filmovi, moda, priroda i životinjski svijet, rekreacija, tehnologija, financije, investicije, muzika, odmor i putovanja, umjetnost i kultura, shopping, hrana i piće, obrazovanje, gastronomija, računalne/on-line igrice
Tu je pitanje koliko koristite internet internet (koristim svaki dan, koristim povremeno)
Nakon toga dobijete E-mail i kad potvrdite e-mail poruku onda vam napise sljedece:
tvoja e-mail adresa je uspješno potvrđena.
SMS porukom ćeš biti obaviješten o aktivaciji tomato plus tarife.
uskoro ćeš na prijavljenu adresu stanovanja primiti pismo sa jednokratnom lozinkom, koju u roku 30 dana od datuma slanja pisma trebaš poslati besplatnim SMS-om na broj naveden u pismu.
ukoliko ne pošalješ lozinku, tomato plus tarifa će ti biti deaktivirana.
Zadnji uredio n00b : 19-09-2008 u 19:09 Razlog: Doradjeno...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Bookmarks