Polako, ljudi ne dežuraju na forumu da nekome krepa igrica, štancanje postova nema smisla...
Ovo mi smrdi na lošu instalaciju. Probaj skinuti neko drugo "izdanje".
Nece mi raditi gta san andreas??
Sve sam napravio kako "gore" piše ali i dalje ne želi.
Kada sam išao pokrenuti igricu pisalo mi je: "this application has filed to start because vorbisfile.dll was not found." Skinuo sam taj vorbisfiled.dll ali ona mi je pak pisalo: "this application has filed to start because ogg.dll was not found." i to sam skinuo i onda mi je pisalo: "this application has filed to start because MSVCR70.dll was not found". I to sam skinuo i isao sam pokrenuti igricu i pise mi: " the procedure entry point ogg_reset_serialno could not be located in the dynamic link library ogg.dll."
Kaj dalje treba raditi??????
Polako, ljudi ne dežuraju na forumu da nekome krepa igrica, štancanje postova nema smisla...
Ovo mi smrdi na lošu instalaciju. Probaj skinuti neko drugo "izdanje".
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Insatlirao sam gta san adreas na svoj kompjutor jaćine ram 768mb grafićka 512 pentium 3 celeron d kad upalim igricu na karti ništa ne vidim nsatvim igrat i dok nešto zahtjevije treba ekran se ugasi i piše chek signal cable raćunar i onda moram restartovat raćunar možete li mi reći do ćega je
Može biti dosta toga,a ja ipak sumnjam na grafičku karticu jer s tom porukom povezujem loš ili nikakav spoj monitora s njom. Taj spoj prekontroliraj i za početak u opcijama igre,detalje postavi na najmanje moguće pa pokušaj ponovno.
Da li se komp ugasi ili ostane radit kad izbaci "check signal cable"?
Ako imaš tu neku staru grafičku a da je najmanje 128MB pokušaj s njom. Nadam se da imaš najnovije drivere kao i directX.
Kako stojiš s driverima i directx? Koliko je staro to računalo?
Provjeri temperaturu grafiČke kartice dok igraš. To možeš vidjeti sa programima tipa Everest i sl. Možeš i provjeriti prstom, hladnjak (metalni dio učvršćen na karticu) se grije, ali ne smije biti vruč da te peče za prst.
Daj i malo detaljnije informacije o računalu (bar točan model grafičke), osim da je to neka kutija s tolko i tolko memorije...![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
ovako grafićka je ddr 2. 512 kapacitet memorije proizvođać je ati šta mislš meni je grafićka jaka i ram ali procesor je slab celeron r cpu 2.66ghz
neznam jel ovo ima ikakve veze al kad sam otišao na everest kaže preporućeno pa 85 hz je preporućena frekvencija osvježavanja ekrana klasićni crt monitora meni je bilo na 60 hz sad sam stavio na 85 hz kasnije ću probat igricu i hvala što mi pomažete
Zadnji uredio Smuchac : 04-09-2010 u 18:19 Razlog: postovi spojeni
Otiđi malo do Everesta i pod "Računalo" odi na "Senzor" pa nam javi temperature pojedinih komponenti i brzinu vrtnje ventilatora. Vjerujem da se stroj puno grije i da se usljed tereta za vrijeme igre sustav ruši baš zbog toga.
temperatura
matićna ploća- 30c
cpu-51c
gpu dioda- oko 40 c
hladnjaci
cpu 2770 rpm
gpu 30 %
ima još al ostalo je oko napona
Koliko vidim,temperature su super i to smo onda eliminirali. Mozda skoče pojedine temperature za 4-5-6 stupnjeva pod teretom,ali i to je u granicama normale.
Ajmo sad ovako:
Skini onih 256 MB ram-a s ploče pa pokušaj opet. Vidim da imaš 768 (256 + 512). I iz Everesta prepiši točan model grafičke kartice. (U Everestu Grafika/GPU) pa nam javi.
Polje Trenutna vrijednost
Informacije o grafičkom procesoru
Grafička kartica GeCube Radeon HD 2400 Pro AGP
Verzija BIOS-a 010.073.000.006.000000
BIOS datum 04/07/08 03:46
Kodno ime grafičkog procesora RV610
Broj modela 113-AB19101-100-IT
PCI uređaj 1002-94C4 / 18BC-0028 (Rev 00)
Broj tranzistora 180 milijuna
Tehnologija izrade 65 nm
Veličina silicijske pločice 82 mm2
Tip sabirnice AGP 8x @ 8x
Kapacitet memorije 512 MB
Radni takt grafičkog procesora 520 MHz (original: 525 MHz)
RAMDAC radni takt 400 MHz
Pixel cjevovoda 4
TMU po cjevovodu 1
Objedinjeni (unified) shaderi 40 (v4.0)
Hardverski podržani DirectX DirectX v10
Pixel fillrate 2080 MPixel/s
Texel fillrate [ TRIAL VERSION ]
Informacije o memorijskoj sabirnici
Tip sabirnice DDR2
Širina sabirnice 64 bit
Osnovna frekvencija 396 MHz (DDR) (original: 400 MHz)
Efektivna frekvencija 792 MHz
Propusnost [ TRIAL VERSION ]
Iskorišteno
GPU 0%
ATI PowerPlay (BIOS)
State #1 GPU: 525 MHz, Memorija: 400 MHz (Boot)
State #2 GPU: 525 MHz, Memorija: 400 MHz (OverDrive)
State #3 GPU: 525 MHz, Memorija: 400 MHz
Proizvođač grafičkog procesora
Naziv tvrtke Advanced Micro Devices, Inc.
Informacije o proizvodu http://ati.amd.com/products/home-office.html
Download drivera http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx
Nadogradnja drivera http://driveragent.com?ref=59
imali ovo ikakve veze
Problemi i prijedlozi
Prijedlog Are you looking for a BIOS Upgrade? Contact eSupport Today!
Prijedlog Sistemski BIOS je stariji od dvije godine. Nadogradite ako je moguće.
Prijedlog Video BIOS je stariji od dvije godine. Nadogradite ako je moguće.
Zadnji uredio Smuchac : 05-09-2010 u 16:25 Razlog: postovi spojeni
Zaboravi te prijedloge.i skini najnovije drivere za grafičku kao i direct x pa cemo dalje...
De mi recite koji je najnoviji directx za xp jeli to directx 10
kad odem na everest kaže hardverski podržani directx v 9.0c
Zadnji uredio IVO007 : 05-09-2010 u 20:17
Desetku Xp ne podrzava. Skini 9.0c.
hardverski podržani directx v 9.0c ja to imam
Onda više skini drivere koje trebaš imat i to bi trebalo bit to. Ti bi da ti mi sve pokazujemo u detalje pa tako nikad neces nista naucit. Malo se trgni i počni razmišljat sam.![]()
Znam da ima mnogo tema na forumu o GTA SA problemima ali da neotvaram novu, postat ću ovdje jer zadnji post nije bio baš tako davno.
Problem je sljedeći.
Skinem GTA SA sa torrenta, .iso format, ima i crack u sebi, torrent ima preko 1000 seedera, u komentarima svi pišu pozitivne komentare da radi. I ja skinem, preko Daemon Toolsa ga mountam, instaliram, crackam, pokrenem igricu, i čim odem na New Game i sjednem na bicikl komp se restarta, iz kućišta se čuje zvuk kao da vrti CD (a CD ROM-ovi prazni), i kada ga restarta onda izbaci error od Windows Explorera na Desktopu. Skinuo sam opet GTA SA ali drugi torrent pošto sam mislio da možda s ovim nešto nije u redu. Opet instaliram, crackam i opet sve isto.
Mislim da je problem u Directx-u, jer sam neki dan zbog šugavog NFS Undercover-a (mislio sam ako stavim noviji directx da ću imati bolju grafiku, pošto mi je grafička u banani) negdje našao Directx10 (a tek kasnije sam saznao da XP ne podržava 10, nego 9) i instalirao ga. Onda sam ga u Control Panelu (add or remove programs) izbrisao, pokušao instalirati onaj što se dobije s GTA SA (Directx 9.0c), ali on samo izbaci u sekundi da je aplikacija uspješno instalirana, a ja kada odem na run i ukucam "dxdiag" on meni pokazuje da ja i dalje imam Directx10.
Skidao sam sa interneta razne directx9, instalacija uredno traje, sve se lijepo instalira ali u "dxdiag" opet pokazuje da imam directx10.
Napravim system restore, i to vratim ga na dan prije negoli sam stavljao taj directx10, "dxdiag" opet pokazuje da imam directx10.
Radio sam i brisanje drivera grafičke i ponovnu instalaciju.
Napomena da sve igrice (NFS: Underground2, Most Wanted, Pro Street, Carbon, Undercover, Call of duty 2 i 4) na ovom kompu rade bez problema, s tim da je i San Andreas prije radio normalno s modovima.
Jel ima itko ikakva rješenja?
EDIT: Vratio sam ponovno system restore ali ovaj put na negdje tjedan-dva unaprijed.
Sada u dxdiag piše da imam directx9.0c. Instalirao San Andreas, crackam, pokrenem i opet isto, komp se restarta, ali sada ne dolazi error kada se pokrene windows i učita desktop.
Pokušao sam s ovim trikom s prve stranice u postu
Opet sam brisao drivere od grafičke, pa ih ponovno instalirao i opet isto.. Eto stvarno neznam što bi moglo biti... Možda crack?s gameburnworld.com skini dvd fixed exe za San Andreas i zamjeni ga s gta_sa.exe San Andreas folderu,nakon toga My Documents - Gta san andreas user files izbriši gta_sa.set
Zadnji uredio GT-R : 31-12-2010 u 16:16
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
neznam krekat igricu gta san andreas jel bi mi mogao neko pomoc molim vassss![]()
Pa mora ti u folderu di je instalacija od igre pisati crack ili ime releasa i tu je crack. Kopiras ga i pejstas u folder di je instalirana igra
To bi trealo ovako biti:
My computer-local disk- program files-rockstar-gta san andreas
I kad dodes u folder igre pejstas tu, ako te pita fali zelis kopirati i zamijeniti stari file onda si dobro napravio i stisnes yes. Nakon toga zatvoris sve i igras igru.
No ako nemas crack onda ga skini s neta, pazi da bude od istog releasa ako je razor ne moze biti neki drugi.
Nije ti to problem, sretno
In Jack Daniel's veritas
Ovo gore sto je momak napisao sto da izbrisem u My Documents ja kada udjem tu meni to nema
Bookmarks