Pozdrav svima, nov sam clan i imam problema sa mojim N95 8gb koji nije pao u vodu (slanu) nego uslo malo vode u dzep i pokvasio se - pre oko mjesec dana... vadio sam bateriju, ostavio da se osusi i telefon radi ponovo samo bluetooth ne radi i mass memory kartu ponekad poznaje ponekad ne poznaje - uglavnom kad je bateria na rezervi (jedna ivica), cim ukljucim adapter za punjenje ne prepoznaje vise memoriju - inace sve ostalo radi dobro... da li vredi da ga okupam u destiliranu vodu ili je to vise rizicno? Ima li neko neki savet sta da se radi... (nece ni da se flashira ni sa NSU ni sa Phoenix - pocne i stane kod 15 minutes left...)
hvala

, ja sam svoju nokiu zalio s rakiom pa nije sljakala 2 dana pa sam ju ostavio jedno 5 dana da se susi i proradila je kasnije sam ju zalio s vodom i opet nije sljakala 3-4 dana pa sam ju ostavio da se susi e sad je proslo vec 2 tijedna i mobitel radi perfektno , odnio sam ga u mobis da mi probaju sloziti kameru gps i wlan jer imam nekih problema s njima odpocetka kad sam kupio mob ali oni su napisali da je mobitel gornji dio njega ostecen s tekucinom a ja sam zalio tipkovnicu obadva puta , da je potrebna zamjena zaslona a zaslon radi perfektno i da treba mijenjati klizno kuciste i to radi perfektno htijeli su mi naplatiti popravak 700kn al nisam htio platiti jer sam ih predao mobitel koji sam ja koristio tijedan dana i koji je radio super bezobzira kaj sam ga zalio nista mu nije bilo , eto mob mi je u djepu i super radi cak su mi i ovi iz mobisa digli novi frimware v30.0.018 nokia n95 (07.01) , znaci mob mi radi ko urica pa onda ko je ovdje lud , mislim kad sam ga zalio malo je steko nije se htio displej zapaliti i nije kamera radila neko vrijeme ali sad sve super radi.
, drugi put je padala kisa i padala je po njemu al kratko neki pljusak 15-20 min isto bila subota a nismo imali na kaj slusati muziku a 3 put je dobio ujutro na kavi dan poslje kad je izaso iz mobisa i da vam jos nekaj kazem mobitel mi radi perfektno evo tu je kod mene i sve sljaka , mobitel fakat vrijedi onolko kolko ga i platis eto toliko od mene

Bookmarks