Šta mislite o tome? http://www.t-mobile.hr/1/10-10-11-00-00.asp
da li se isplati, ima li tko to možda? privlači me ovo 0 kn za 1 simpa broj..
Šta mislite o tome? http://www.t-mobile.hr/1/10-10-11-00-00.asp
da li se isplati, ima li tko to možda? privlači me ovo 0 kn za 1 simpa broj..
Pitam se kolko je to zapravo 0 kn, uspostava poziva je 0,25kn,a limit?? ništa ne piše?
Pa 0 kn za jedan simpa broj uz uspostavu poziva 25 lipa standard..limita nema (barem ne piše)..
Znam za to, to je ok jer to je unaprijed uplaćena lova na bonu..ionak trošim otprilike 100-200 kn mjesečno..
@Mobyfan-ica
Nadam se da znas da moras svaki mjesec uplatiti (tj. skinu ti sa kreditne kartice) 100kn?
ajd objasnite mi ovu tarifu
npr ako ja ocu uzet 5800 XM jel ja moram na karticu uzet i da mi skida misečno po 100 kn godinu dana il je to samo opcija kako želim
nerazumim ovu tarifu niti malo
@OuttaControl
Ako se nesto nije promijenilo u zadnje vrijeme moras dati (nije opcija) da ti skida sa kartice svaki mjesec 100kn (zato su i povoljniji telefoni)
to znači da moram mob kupit karticom ili dat tamo karticu ugl nije ni bitno
odnosno ova opcija je ko ono u vipa mob 950kn dobijes na racun 400 tako da te mob ispadne 550 na seljački nam "isto sranje drugo pakovanje"
@ OuttaControl
Nemoras dati karticu, mozes platiti i gotovinom... fora je u tome, da se ti obavezes da ces sljedecih godinu dana biti na njihovoj mrezi... e sad mnogi kazu da je ova tarifa bezveze, ali ipak probaj malo razmisliti...kao prvo mobitel dobijes po manjim cijenama, evo recimo ja sam kupio 5800 za 700 kuna jeftinije..., onih 1200 kuna mozes platit odmah, cash ili kartica, mozes platiti u ratama u 12 mjeseci, ali ti oni svaki mjesec tih 100 kuna nadoplate na racun, nepostoje nikakvi dodatni troskovi, a kao dodatak dobijes te razgovore sa jednim simpa ti i ja brojem, koji se inace naplacuju 20 kuna mjesecno, a ovdje je to bespla..... Ukratko to je obicna simpa, sa jeftinijim mobitelima, ali sa obecanjem da ces 12 mjeseci kupovati po jedan bon od 100 luna mjesecno.... To je to![]()
Bookmarks