Ako imaš taj popis gdje si vidio te backupove, pokušaj dobiti još neke informacije odatle ili čak odatle obrisati.
Pozdrav svima! Situacija je sljedeca, imam lenovo 3000n100 laptop s kojimje dosla instalirana vista premium..
kod prve instalacije napravio sam prvi backup i kasnije se vracao na isti..buduci da sam se na taj backup vracao vise puta kroz godinu dana shvatio sam da kod svakog vracanja imam sve manje i manje mjesta na hardu..Hard inace ima 120 gb-a, a kod posljednjeg vracanja (na cisti pocetni backup) ostalo mi je svega 30 gb-a..
pomoću lenovo care programa nasao sam da mi kod svakog vracanja komp radi novi backup te sam vidio na popisu 5 backupa velicine preko 35gb-a..
Problem je u tome sto ja znam da ti backupi postoje i sad ih zelim izbrisati(sve osim onog prvog) al nikako nemogu pronaci taj folder sa backupima..stavio sam show hidden files al nista..bilo kakve ideje?![]()
Ako imaš taj popis gdje si vidio te backupove, pokušaj dobiti još neke informacije odatle ili čak odatle obrisati.
Sjetio sam se toga al iz tog popisa ne vidi se nista, samo datum backupa..ne moze se otamo ni manipulirati njima ni vidjeti gdje su smjestene..
mislim da su mozda cak ti backupovi na posebnoj particiji.
probaj staviti da možeš vidjeti sistem files. Možda ga je tako označio.
Problem riješen..bila je jedna opcija u programu rescue and recovery4 pod advanced ali sam je previdio..
izbrisao sam backupe i oslobodio 35 gb-a..
decki hvala na idejama i pomoći
Tema se može zatvoriti..
Bookmarks