više u mp3![]()
ma nezivis u pi*di, sto se Rumunja (ili Bugara) tice
(znala sam da ces se ti javit)
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
više u mp3![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Pa ček, šta nije Pula rumunjski za muško spolovilo?![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ahm.
nama su rekli da je za zensko![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
LOL
http://translate.google.com/translat...=en#ro|en|pula
Živiš u zabludi bejb![]()
god damn!
lol
e jesmo pacijenti.. gle di smo zavrsili, a covjek je pitao smao za kaloricnost odredjenog prehrambenog proizvoda..
Pa u Puli je najbolja pizza s najmanje kalorija![]()
nda
Ico, Points i ostali, ljetovali smo u k*rcu.. sto jos uvijek nije ni priblizno toliko lose kao cinjenica da iks, raul i jos poneki u istome zive![]()
Ljetovali ste u qurcu i jeli picufina kombinacija .......
pa naravno, kad samo za te znaš
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
sprž![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bas si lik... citam ovo sve i svi neke nebuloze, al ti kad ga lupis, onda stvarno
A sto se tice pizze... hm... jeo sam je ove godine mozda 2x i to jednom kad sam dao krv i jednom sam sa bivsom, tad smo bili zajedno otisao isto onak bezveze...
Nevolim ja to jesti... osjetim da bas i nije dobro... bas onak deblja...
Ja volim piciti po salatama i tako cemu... u tom se mogu ubijati ko majmun...
Dosad najjaca koju sam probao je ona Grcka u mcd-u...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Sta fali salatama??? Normalno da nebi mogao ziviti da nepojedem nesto mesnatoga, al salate su mi najfinije...![]()
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Ja bih molio nekog upucenog da mi kaze koliko je % masti u nutelli?![]()
It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...
to će ti znati mala ona stalno to jede![]()
nooone1- pa daj objasni malo![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Ma cura je garant trazila po netu informacije kako smrsavit i google ju je dovukao do ovog threada. Toliko ju je raspizdila spoznaja da ce se morat odrec pizze, lazanja i slicnih govana, da se morala registrirat i na nekom se istrest.![]()
Bookmarks