oće oće
daj kruha i masti![]()
oće oće
daj kruha i masti![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bolje tako, nego da živim po pjesmi: Živim jer Bog ima neki razlog da me drži u životu...Znači, pristašica one: umri mlad - budi lijep leš.![]()
Kakav je to život kad sve oko sebe samo gledaš, kao da si mrtav?
+1Slažem se s ovim "umri mlad", ali ne doslovno.. Možda neće biti potrebe umrijeti. Truj se sad - sutra će naći lijek za to.
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Možda nije usko povezano ali sad sam napravio neki mali rezime
Od jučer pa sve do danas pojeo sam:
3 hamburgera
5 sokića od 2dcl
5 pica (promjer oko 20cm)
10 čokoladnih mlijeka od 2dcl
15 voćnih jogurta Euforija od Stracciatelle i Vanilije
Par čokoladica...
To su samo deserti a odojak neću ni spominjat koji sada probavljam
Dakle...jedem ko lav...ali zato postoji način da se to sve potroši, a hvala bogu jedna aktivnost troši kalorija ko u priči![]()
![]()
sam kaj je fakat veeelikaaaaa![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ja i bivši je nismo mogli pojesti
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
To je ozbiljan znak da u krug trebate uvesti - trećega/treću![]()
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Znao sam! Znao sam da me tražišNa koji broj trebam poslat prijavu?
Btw nije ti valjda bivši samo zbog toga jer slabo jede? (da ne bude zabune)
a onda ništa jbg..
ne mogu do mene samo tako doći obični smrtnici
Damn! Trebam te onda namamiti kod sebe, a to mi ne ide tako dobro![]()
morat ćeš se malo bolje potrudit
![]()
Samo sam želio reći da ako živiš da te živo boli ona stvar što unosiš u sebe, onda ćeš tako i skončat. Ja sigurno nisam jedan od onih koji zbrajaju i paze koliko kalorija unose u svoj organizam, ali ako se malo ne pripazi, za koju godinu će se primjetiti prve poteškoće.
Zato bi ti se "I don't give a flying fuck" stav mogao jednog dana obit o glavu.
De ljudi gori ste od clanova forum.teretana.net
Pizzu slobodno mozete pojesti nakon treninga!(ako ste na masi)
potpis od a do ž.
jos pogotovo ako imate u familiji slucajeva koronarnih zacepljenja, infarkta..
uostalom,"I don't give a flying fuck" sto vi jedete ili ne jedete, jel cete krepat sutra il cete nunat unuke jednog dana.. covjek je pitao kolko pica ima kalorija. mi smo mu rekli.
tak da razmisljam da ovu temu preimenujem u "iks bari malu" ajme, iks, pa sto ce helga rec?! o.O
i ne, gogi, seks uopce ne trosi toliko kalorija kolko si ti mislis. a cisto sumnjam da jebes pet sati u komadu, zato, ne skaci si u usta![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Pfff...ta teta Luna stvarno misli da sve zna...nezna ona puno toga![]()
![]()
Bookmarks