@wildbabe
Svatko ima svoj ukus na srecu. Meni je W960 imao jedinu prednost u ugradjenoj memoriji. Posto dosta tipkam mnogo mi vise odgovara tipkovnica na P1 (treba se samo naviknuti). Stylus mi je odvratan na W960, podsjeca na onaj na P800, zivo sranje. Kvaliteta izrade mu je osjetno losija nego na P1, i jako skuplja prasinu. Imaju neke sitne promjene u softwareu, ali su vise manje po svemu ostalome isti. Inace tipkam dosta mailova pa i ovo pisem na P1, a probaj mi to izvesti svaki dan na obicnoj mobitelskoj tipkovnici koju ima W960 a da ne poludis. Taj mobitel je neopravdano skuplji od P1 samo zbog vise storage spacea. To je moje misljenje kao korisnika koji sam koristio sve navedene uredjaje i mislim da je vjerodostojnije od onoga sto ste vi procitali na (ne)pristranim reviewima na webu. Ja sam se sa razlogom vratio na uiq platformu opet, i to na bas ovaj model. I necu ga jos dugo mjenjati. Ali opet velim, to je zbog mojih potreba a vecini bih ipak prije preporucio N95 gb jer niti priblizno ne koriste mob u svrhe kao i ja.
Edit, vidim da imas taj w960 koji sam imao. Mislim nemoj ovaj moj tekst krivo shvatiti da sam pristran samo zato sto sam trenutno na P1 modelu. Jednostavno velim da imam osjecaj osjetno vece slobode i kvalitete na njemu nego na tome w960 modelu. Mada priznajem da slucajno ne postoji P1 onda bih vjerojatno ostao na w960...mozda.
A i tako P1 navodno prima kartice od cak 8gb a ne samo 4gb kako pise u starom reviewu. Tako da me zaista vise ne privlaci w960 niti malo.
Pozdrav.

Bookmarks