Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 17 od 17

Hybrid View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE P1i, iPhone 3G
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovako, imao oba. Ja bih ti za potrebe koje si naveo preporucio N95 8gb jer je slide dobar osim ako naletis na los uredjaj. Ekran nije touchscreen ali je zbog dobrog dizajna uredjaja jednostavan za koristenje. Sam sustav na s60 izgleda nesto zrnatije nego na uiq platformi unatoc istoj rezoluciji ekrana zbog same jezgre i to se ne moze promjeniti, no to me nije toliko smetalo. Meni je n95 8gb full all in one multimedia mobitel. Mada će ti baterija kod zesćeg korištenja na N95 8gb trajati 1-2 dana a na W960 2-3 dana. A i W960 moram priznati nije niti sluga ovome P1 sa kojeg pisem ovaj tekst, a da ne objasnjavam zasto mozete jednostavno procitati malo poduzi tekst na mobile review.
    Inače sama uiq platforma je zamjetno stabilnija i brza od bilo koje druge platforme za mobilne uređaje. Ako na isti hardware stavimo S60, uiq, windows mobile, pa i iphone os x tada će ih uiq bez ikakvog problema doslovno pomesti.
    Primjerice da bi S60 radila barem usporedno sa uiq na W960 morali su dići takt procesora preko 300mhz dok w960 radi efektivno na 180mhz. Samo za usporedbu stara n95 je bila spora kao noć u odnosu pa i one stare uiq 2.0 modele mobitela. W.mobile da bi bio konkurentan mora ići preko 400mhz, sve ispod toga je ubij me njezno, a znamo i sami na kojem taktu radi apple iphone, kao mali mini laptopić.
    Zadnji uredio Wisher : 15-09-2008 u 20:53

Svježe registriran
    Datum registracije
    Sep 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jos 1 pitanje. ako kupim w960 i kad aktiviram web'n'walk preko cega se spajam na net ak nema 3g signala(kolko vidim nema edge)?
    mislim da budem uzeo w960 jer mi je taj slide jako sumnjiv pogotovo jer mob namjeravam imat duže vrijeme, a sta je da je i vaznije mi je da je soft brzi

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    65.022
    Nivo
    62
    Bodovi: 65.022, Nivo: 62
    Bodovi: 65.022, Nivo: 62
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao uprolazu Pregledaj post
    jos 1 pitanje. ako kupim w960 i kad aktiviram web'n'walk preko cega se spajam na net ak nema 3g signala(kolko vidim nema edge)?...
    Ako nisi u dometu 3G signala, spajati ćeš se preko GPRS mreže (2G). Naravno uz nešto slabiju propusnost u odnosu na 3G.

malo OFF: Vidi tko se je pojavio... koliko sam primjetio nije te bilo oho, pozdrav observer-u.
    HC4L

Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3Gs, 4.
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao observer Pregledaj post
    A i W960 moram priznati nije niti sluga ovome P1 sa kojeg pisem ovaj tekst, a da ne objasnjavam zasto mozete jednostavno procitati malo poduzi tekst na mobile review.
    Sluga? Pa prije će P1 biti taj sluga nego 960, kaj ti pričaš čovječe....
    Na mobile review nemojte ići jer svi znamo da gospon Eldar prezire SE kompaniju tako da u mu recenzije i nisu neko mjerilo pri uzimanju sony ericssona..

Osobno ne vidim niti jednu prednost koju ima P1u odnosu na w960 osim stylusa..

Koliko god 960 bio dobar, moj glas ide ipak za nokiu.
    Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!

Zatvorena tema

Slične teme

1. Odgovora: 3
    Posljednji post: 21-08-2008, 14:30
  2. iphone 8gb vs. se w960i
    By glucop in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 22-03-2008, 16:44
  3. Odgovora: 5
    Posljednji post: 26-02-2008, 21:01
  4. Sony Ericsson W960i teme , programi , 3d igre
    By buzz_masta in forum Općenito