Kaj to nema USB utor? Ili je to komponenta koja se ugrađuje u kantu?
Kupio sam si interni citac memorijski kartica jer mi je dosadio onaj stari kojeg mogu stalno nositi pa tako da je najvise bio kod drugih a kod mene najmanje... sad me zanima kako se to spaja... je li isto kao i floppy disk ili je procedura malo drugacija???
###1410989180026
Kaj to nema USB utor? Ili je to komponenta koja se ugrađuje u kantu?
Uzeo si nešto ovako?
Pa jednostavno tamo na ploči gdje bi stavio dodatni USB port.
Ja imam USB-a 12 na kučištu![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
pa napisao sam da je interni, znaci ide u racunar unutra... a Vuki slike ti se nevide!
###1410989180026
Jesi dobio uputstva, u njima treba pisati preko čega se spaja itd.. Ako ne piše, odi na stranicu proizvođača/prodavača, nađi proizvod i pokaži nam ga - jednostavnije je.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
hm... narucio sam preko ebay-a, a od upustva nisam dobio nista... nista osim samo jednog CD-ea pretpostavljam da su driveri... aj sad cu ja ovo rastaviti svoje cudo od racunaru pa vidit kako i sta cu!
###1410989180026
U pravilu ti se to najčeše spaja na matičnu na konektor za prednji USB.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
...u biti kakav konektor imaš na tom čitaču ili još bolje napiši koji je model i naravno proizvođača...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
evo sad sam vidio... radi se o identicno konektoru kao i za floppy disk... spojio sam sve i radi... samo imam problem mali sa driverima....
ali evo skidam najnovije sa neta!
EDIT
problem rijesen sve funkcionise kako treba... moze closed!
###1410989180026
e, ajde, da ne otvaram novu temu, gdje kupiti čitač kartica takav, poželjno da je maska u crnoj boji.
www.nabava.net ima tu svega i svačega a još možeš i cijene usporediti
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
hehe, nasao.
Kako vam se ovaj cini: http://www.feniks-kompjutori.hr/inde...567&kateg=4501
(nisam znao da su ga smjestili pod kamere-doatna oprema
Bookmarks