ok. Znači ovaj stock će raditi Restore_Stock_SPL_114_2? skinuto s http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=431217
ok. Znači ovaj stock će raditi Restore_Stock_SPL_114_2? skinuto s http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=431217
imam energyrom 3.0... i kako sam ga takvog dobio s tim ROM-om
sada ga pokušavam spojiti s pc-om... ali neide i neide
jednostavno kada ga spojim čuje se onak zvuk od windosa
u device manageru se normalno pojavi ikona i piše uknown device.
imam windows 7 i windows mobile device centar 6.1 i jednostavno ga ne prepozanaje niti se nemre instalirati driver za njega...
sada neznam kako rješiti taj problem uopće jer sam vidio da je dosta ljudi imalo isti problem bilo na xp-u ili sedmici.....
dali bi pomoglo vraćanje originalnog roma ili kaj ?
hvala![]()
Probaj hard reset. vil up+vol down +power. Tako sam i ja imao problem prije hspl-a.
probao sam ali je ista stvar....
molim vas zaista mi je potrebna pomoć...
pc prepozna uređaj kao mass storage ali ga nemogu koristiti jer nemože instalirati driver niti ga pronaći.... radi se windows sedmici.....
malo sam googlao i vidio sam da je još dosta ljudi imalo problema s navedenim modelom i isti problem i na xp-u i na sedmici,...
pokušao sam s drugim ROM-om (Topix 3.4.2 WM6.5) koji sam uspješno flashao ali opet istva stvar ?
mobitel se normalno puni ali ništa više od toga preko usb-a
molim pomoć
hvala![]()
Ja imam Win7 i nemam nikakvih problema sa spajanjem i sinhronizacijom, sve uredno radi.
PREDATOR
Vjerojatno te zezaju driveri. Ja sam imao sličnih problema na visti. Na xp-u sigurno nema problema.
Ja sam rješio problem ovim driverima.
hvala na odgovorima, budem sutra probao navedeni driver...
ovako donekle sam rješio problem... ako usb kabel gurnem do kraja
u mobitel onda se javi poruka da je pronašao mass storage ali da uređaj nemože startati, nema drivera ili nekakav usb error....
pazite sada ovo a ako usb kabel gurnem malo više od pola u mobitel onda normalno prepozozna mass storage i normalno radi. samo javi kao da mogu biti veće brzine ali ipak radi... sada neznam dali je to zbog drivera ili zbog usb kabla ili zbog utora na mobitelu ?
kaj vi mislite ?
hvala![]()
Bookmarks