Razmišljam da stavim novi customize Rom, a skinuo sam s neta BlackStone_HTC_Europe_1.14.401.2_Radio_52.49a.25.2 6_1.09.25.14 i sad ako nešto nedaj Bog pođe po zlu i moram odnjeti mob u servis i kad stavim taj ROM bude vrijedila garancija pošto je orginal htc-ov a ovaj koji je orginal došao je starija verzija?
Da, garancija će vrijediti ako vratiš originalni rom, radio, spl.
Ovo što si skinuo ima u sebi rom i radio, znači moraš samo na kraju vratiti spl.
ok. Znači ovaj stock će raditi Restore_Stock_SPL_114_2? skinuto s http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=431217
imam energyrom 3.0... i kako sam ga takvog dobio s tim ROM-om
sada ga pokušavam spojiti s pc-om... ali neide i neide
jednostavno kada ga spojim čuje se onak zvuk od windosa
u device manageru se normalno pojavi ikona i piše uknown device.
imam windows 7 i windows mobile device centar 6.1 i jednostavno ga ne prepozanaje niti se nemre instalirati driver za njega...
sada neznam kako rješiti taj problem uopće jer sam vidio da je dosta ljudi imalo isti problem bilo na xp-u ili sedmici.....
dali bi pomoglo vraćanje originalnog roma ili kaj ?
hvala![]()
Probaj hard reset. vil up+vol down +power. Tako sam i ja imao problem prije hspl-a.
probao sam ali je ista stvar....
molim vas zaista mi je potrebna pomoć...
pc prepozna uređaj kao mass storage ali ga nemogu koristiti jer nemože instalirati driver niti ga pronaći.... radi se windows sedmici.....
malo sam googlao i vidio sam da je još dosta ljudi imalo problema s navedenim modelom i isti problem i na xp-u i na sedmici,...
pokušao sam s drugim ROM-om (Topix 3.4.2 WM6.5) koji sam uspješno flashao ali opet istva stvar ?
mobitel se normalno puni ali ništa više od toga preko usb-a
molim pomoć
hvala![]()
Danas mi je prestao raditi ekran (onaj famozni ring ili kako se več zove kod htc-a) i sad sam vratio orginal ROM i sad sam htio vratiti spl i kad sam stavio na 1.14 verziju mi je prestao raditi. Kad ga upalim piše: upgrade rom code error. I kad stavim drugi spl ili rom ništa neče. Stalno piše loading i ništa se ne događa.
Any idea?
Bookmarks