Stavio sam drugi rom.
Link na rom
Zadnji uredio ce3hel : 08-07-2009 u 16:05 Razlog: Ispravak linka
Naime, želio bi u Vipu aktivirati neku broadband tarifu na svoj mobu, e sad me zanima kako da spojim svoj laptop preko moba da mogu na net ?
Hvala !!!
Bolje da ti se vrti u glavi, nego da ti se u glavi u vrtu !!!!
Zdravo,
Postao sam ponosni vlasnik HTC Touch HD-aI mogu da kazem da sam prezadovoljan. Jedino sto me zivcira, je mali LED koji pokazije status telefona, u smislu propustene pozive, SMS i slicno...Veoma je tesko da se primeti, i telefon stalno mora biti okrenut kako bi se mogao proveriti Status ili proveriti preko Power butona. Prije sam imao HTC Wizard, koji je bio sa Status diodama na prednjem panelu, i pregled je bio super. Jel ima neko resenje za ovo? U smislu neki program, koji bi kao screen saver pokazivao Status poziva i SMS-a telefona na samom panelu?
Sto bi bilo pametno instalirati od dodatnih programa ili upgradeova, bilo koje vrste da bi HTC Touch HD bilo komforno koristiti bez musica i djecjih bolesti (smrzavanje i potreba reseta, kvrckanje pri slusanju audia, mora se dosta stiskati po ekranu da primi, nehoticno pozivanje broja), a svakako koristiti njegov potencijal i funkcionalnost (gps, audio i video mogucnosti, komunikacija, fora dodatni programi i/ili igre)?
Bookmarks