Imao bih još jedno pitanje vezano uz ALARM?!
Kada mi je uređaj isključen alarm mi jednostavno ne radi, iako je naravno namješten!!!
Radi jedino kada je uređaj uključen, tako da ako mislim ustati ujutro moram mob ostaviti u mirovanju što mi i nije baš jako korisno...
Ima li tko kakvo rješenje?
Normalno je da ti alarm ne radi kada si napravio shutdown.
Da li si primjetio da se mob boota kada ga upalis? Kako da to sam alarm napravi? Ne mozes ocekivati da alarm ukljuci iskljucen uredaj.
Inace, na standbyu mi potrosi oko 3% baterije preko noci.
Hm, to je bilo i za očekivati, nisam neka struka za takve stvari ali to sam i očekivo kao odgovor.
Hvala na odgovoru i još nešto za pitati?!
- znači da niti jedan takav uređaj ne može aktivirati niti jedna aplikacija iz shutdown-a?
- i znači li da me preko noći mogu probuditi sms-ovi i pozivi?
Hvala na odgovorima, morat ću prihvatiti da svaku večer mijenjam profile prije spavanja ili stišavam zvono da me nešto noću ne probudi. Tu je šta je, inače mob je zakon što se svega tiče, malo mi je smotano se priviknuti poslije N95 ali sviđa mi se. Evo što su iz HTC Europe napisali u vezi onog alarma što sam pitao par postova iznad:
Dear Sir, Our devices are designed so that they should not be turned off unless strictly required. When you set an alarm, you must place the phone into standby mode in order for it to sound. Turning the phone off completely shuts down the operating system, and this takes time to start back up. This is why the alarm will not sound. When you have set your alarm, press the power key once, without holding it down. This will put the phone in stand by mode, and the alarm will still sound. Best Regards. HTC Europe Customer Care
Ne budi lijen pa pitaj gazdu za odgovor
Slijedeće što ću napraviti je probati ugurati neku navigaciju![]()
Mozes staviti neki od programa koji automatski mijenjaju profile.
Meni se svida g-profile.
AGEye ima i drugih free programa, pa nije lose pogledati sto ima
http://www.ageye.de/index.php?s=home
HTH
Bookmarks