Dakle, vidim da se dosta raspravljalo o spajanju na net putem GPRS-a, surfanju, kao i korišetnju MMS-a. Pa evo, ja imam problem, pa ne znam ima li tko sličan. Korisnik sam TELE2 pretplate i iako sam dobro postavio postavke, a također i sam HTC je podesio dobro postavke u automatskoj verziji, ne mogu primati niti slati mms, a niti mogu surfati preko GPRS-a. Zbog toga sam sve poisključiovao, ali na žalost ne mogu kada sam izvan dometa wi-fi koristiti niti net niti bilo što drugo. To me užasno nervira, još 25.2. samo postavio pitanje tele2 službi i pisano i usmeno ali nisam dobio odgovor. REkli su mi da je problem "moj broj". I karticu sam mijenjao. Ali ništa. Da stvar bude smješnija, kad postavke dobro napravim, uspijem se spojiti na kratko, ali kad idem na vijesti recimo na tele2 stranicama, veza mi odmah pukne, otvara samo prvu stranicu. To sam pokušavao par puta, pa sam dobio račnu 80 kn. veći od očeivanog i rekli su mi da je to sve spajanje na net putem gprs-a. Jezivo, puca veza i nema neta a toliki račun. Kažu, imali ste stotine spajanja... Naravno kad sam pokušao osposobiti vezu. Ali ništa od toga. Zato više ne koristim TELE2 mrežu za surfanje pa mi je mobitel u biti invalidan. Ima li tko takvih problema sa spajanjem na tele2 i da li je i kod drugih operatera isti problem. Ako nije, uzet ću još jednu karticu od vip-a pa je ubacivati kad želim na net...

Odgovori uz citat
Bookmarks