Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 343

Tema: HTC Touch HD

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Mar 2009
    Mobitel
    HTC touch HD
    Operater
    VIPNET
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao kutle86 Pregledaj post
    Sunnysoft InterWrite Pro (HTC Touch HD hr)
    RADI se upravo o tom softveru koji ima moj kolega a nemam ja.
    NEMA ga na njihovim stranicama, vjerojatno ga imaju u vipu ili movensu pa ga ubace u HTC hd i tako dobijemo lokalizaciju na hrvatski ili mozda sam proizvođač taj dio odradi za nase trziste.
    pozdrav
    Evo što su meni odgovorili na upit o hrvatskom jeziku iz HTC-ove podrške za korisnike:

Postovani,

Imate odgovor na postavljeno pitanje

Pitanje:
    Čitam po forumima da postoji hrvatski jezik za HTC touch HD,Kažu da su ga kupili u VIP-u prije par tjedana sa ROM verzijom 1.14.479.3(25874)wwE.
    Moja je ROM verzija 1.14.401.3(22273)WWM,uređaj je kupljen također u VIP-u početkom 12-og mjeseca prošle godine.Moje pitanje je jesu li ovi sa foruma u pravu,postoji li ROM sa hrvatskim jezikom i može li se moj ROM nadograditi na Hrvatski jezik?
    Unaprijed hvala na odgovoru.

Odgovor:
    Poštovani, postoji verzija sa hrvatskim jezikom, ali je riječ o drugoj inačici ROM-a koja, nažalost, nije kompatibilna sa verzijom ROM-a koju Vi imate instaliranu na uređaju, te ju samim time nije moguće staviti na Vaš uređaj. lp

Ukoliko imate dodatnih pitanja vezanih uz ovaj problem, molimo pronadite naslov problema na korisnickim stranicama te postavite novo pitanje

Vas HTC klub

E sad,što im ovo znači "nažalost, nije kompatibilna sa verzijom ROM-a koju Vi imate instaliranu na uređaju, te ju samim time nije moguće staviti na Vaš uređaj"
    Pa zar nije moguće promjeniti cjeli ROM na mom uređaju

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dido Pregledaj post
    Evo što su meni odgovorili na upit o hrvatskom jeziku iz HTC-ove podrške za korisnike:

Postovani,

Imate odgovor na postavljeno pitanje

Pitanje:
    Čitam po forumima da postoji hrvatski jezik za HTC touch HD,Kažu da su ga kupili u VIP-u prije par tjedana sa ROM verzijom 1.14.479.3(25874)wwE.
    Moja je ROM verzija 1.14.401.3(22273)WWM,uređaj je kupljen također u VIP-u početkom 12-og mjeseca prošle godine.Moje pitanje je jesu li ovi sa foruma u pravu,postoji li ROM sa hrvatskim jezikom i može li se moj ROM nadograditi na Hrvatski jezik?
    Unaprijed hvala na odgovoru.

Odgovor:
    Poštovani, postoji verzija sa hrvatskim jezikom, ali je riječ o drugoj inačici ROM-a koja, nažalost, nije kompatibilna sa verzijom ROM-a koju Vi imate instaliranu na uređaju, te ju samim time nije moguće staviti na Vaš uređaj. lp

Ukoliko imate dodatnih pitanja vezanih uz ovaj problem, molimo pronadite naslov problema na korisnickim stranicama te postavite novo pitanje

Vas HTC klub

E sad,što im ovo znači "nažalost, nije kompatibilna sa verzijom ROM-a koju Vi imate instaliranu na uređaju, te ju samim time nije moguće staviti na Vaš uređaj"
    Pa zar nije moguće promjeniti cjeli ROM na mom uređaju

Vjerojatno je stvar u cid-u i zato se ne moze flashati drugi rom. Moguce je flashati bilo koji rom kada se stavi hspl ili uspl koji omogucava zaobilazenje provjere cida (to se ne bi smjelo raditi, mislim da se gubi garancija).

To sve skupa zapravo nije bitno, jer dok imas rom mozes ga flashati. Problem je doci do roma - ili od htca ili da netko s hrv romom napravi dump.

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2009
    Mobitel
    Galaxy S, Blackstone
    Operater
    VIP
    Bodovi
    3.813
    Nivo
    14
    Bodovi: 3.813, Nivo: 14
    Bodovi: 3.813, Nivo: 14
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dido Pregledaj post
    Sa ovim postavkama se uopće ne trebate bakćati.HD je u stanju sam instalirati sve postavke,Sve što treba napraviti je slijediti čarobnjaka i za VIP-ov brodband upisati račun,ovisno o pretplati,data.vip.hr ili gprs0.vipnet.hr.Za e mail vrijedi isto,sve što treba je upisati naziv servisa,korisničko ime i lozinku,i podesiti hoće li se spajati automatski nakon nekog vremena ili ručno kad mi želimo,To je sve,nikakvi POP3,IMAP itd,to sve HD sam odradi,za MMS apsolutno ništa ne treba upisivati(govorim za Vipnet).
    Naravno da HD može sam to odraditi, samo što čovjeku to očito ne radi pa sam zato stavio

Al moram priznati da me je ugodno iznenadilo kad sam nakon hard reseta vidio natpis "Želite li preuzeti automatske postavke za VIP?"

= Citat = Izvorno postao N.F. Pregledaj post
    Vjerojatno je stvar u cid-u i zato se ne moze flashati drugi rom. Moguce je flashati bilo koji rom kada se stavi hspl ili uspl koji omogucava zaobilazenje provjere cida (to se ne bi smjelo raditi, mislim da se gubi garancija).

To sve skupa zapravo nije bitno, jer dok imas rom mozes ga flashati. Problem je doci do roma - ili od htca ili da netko s hrv romom napravi dump.
    Istina. Ono što ja ne kužim kako je moguće da imamo identičan ROM a da moj ima Hrv menije? Zar je to doista stvar interwrite-a?
    Zadnji uredio HCSC : 18-03-2009 u 00:09 Razlog: spojeni uzastopno napisani postovi, postoji tipka EDIT

Forumaš
    Datum registracije
    Mar 2009
    Mobitel
    HTC touch HD
    Operater
    VIPNET
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao N.F. Pregledaj post

Nisam baš na "ti" sa ROM-ovima pa bi molio ako može objašnjenje,zar nije mogoća zamjena kompletnog ROM-a sa drugom verzijom,može li se to napraviti legalno u nekom ovlaštenom servisu,zašto me ovi iz t.podrške nisu uputili u neki ovlašt.servis.
    Nije da mi je neophodan materinji jezik na HD-u ali eto ovo me baš zainteresiralo

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stvar je u tome da po defaultu mozes instalirati samo onaj rom koji je predvidjen za trziste na kojem si kupio uredaj. Taj podatak se nalazi u cid-u (carrier ID). Prilikom flashanja bootloader "provjeri, usporedi" da li rom odgovara cid-u, ako ne onda ne dozvoli flashanje. To se moze izbjeci instaliranem hspla ili uspla, koji omogucavaju flashanje bilo kojeg roma.

Ono sto meni nije logicno je da vip prodaje razlucite verzije za koje kaze da nisu kompatibilne. Da je cid isti moglo bi se flashati drugu verziju, a kazu da se ne moze. Opet meni nema smisla da vip prodaje uredaje s razlucitim cidom? Mozda je stvar u necem drugom?

Ja sigurno necu instalirati hrv rom, ali bas me zanima da li/zasto je to tako.

6. 'Hvala' kaže:

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. HTC Touch
    By dalibor1974 in forum Windows Mobile
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 19-09-2008, 18:54
  2. HTC Touch
    By Necromonger in forum Windows Mobile
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 30-10-2007, 23:23
  3. HTC Touch