gledao sam koji je odgovarajuči rom ali se ne mogu snači, pa molim ako mi možete malo pobliže objasniti.htc touch hd.hr
na hrvatski NE, barem ne službeno, a koliko mi je poznato ne vjerujem da je itko i modificiro ROM da je na hr. jeziku.
inače ubacivanjem odgovarajućeg ROM-a biš mogao dobiti željeni jezik. Ako te zanim potraži/pogledaj ovo.
HC4L
gledao sam koji je odgovarajuči rom ali se ne mogu snači, pa molim ako mi možete malo pobliže objasniti.htc touch hd.hr
Imam problem sa spajanjem bluetootha i autoradia te slušanja glazbe preko BTAudio (A2DP). Naime kada ukljućim bluetooth na mobitelu dok sam u autu veza se uspostavi nakon 2-3min, ali dok izađem iz auta te ponovno uđem veza neće da se uspostavi. Slušanje glazbe preko bluetootha je nemoguće jer nemože da mi pronađe mobitel.
Pozdrav
Jel netko uspio na TouchFLO 3D stocks ucitati nase dionice ili burzu.
Do sada sam nasao samo za tecaj
http://pocketnow.com/index.php?a=por...t=news&id=6335
Mozda ima neki tweak da povuce podatke odnekale, a ne sa yahoo-a?
Zanim me jel netko zna kako povezati Touch Hd i laptop te korsiti kao vezu za net.
Imam VIP MobileBroad internet i govorna aplikacija na istoj kartici, te svaki put moram vadit katicu iz mobitela kako bi se spojio na net preko laptopa.
uspio sam spojiti HTC i laptop preko WLANA, ali mi ne da na intenet!
MOLIM POMOĆ I ISKUSTVA!
Ma daj ne lupetaj, nego ako ne znas odgovor jednostavno preskoci !!!
INFO:
HR NE POSTOJI ZA WM UREDAJE OSIM AKO SE NETKO NE SMILUJE I NE NAPRAVI KOMPLETAN ROM NA HR, KAO STO JE NAPRAVLJENO ZA OMNIU OD STRANE SAMSUNGA !
Spoji ga iz ponudenog odabira kod spajanja sa kompjuterom 'kao modem = Internet Sharing'
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Okay, so if i got that right, you want a shortcut to launch SMS editor, without going trough your inbox, just like on most standard cell phones?
If that is the case, you'll need to create a new shortcut. The best way to do it is to use a file explorer allowing to create shortcuts, but thye easiest is to create a new text file on your computer, neme it something like SMS.txt, open it with your notepad or whatever text editor you use, and paste the following into it:
Code:
39#"tmail.exe" -service "SMS" -to "" -body
now save the file, transfer it somewhere to the device ("/windows/start menu/programs" might be a good place) and change its name to SMS.lnk (or whatever you wish, just make sure that the extension is .lnk).
Now about adding it to the "desktop" - it depends on what plugins you use, but if you have a configurable launcher, and from what i understand, you use the Touch, which has a launcher by default, you need to add the shortcut you created to the launcher, just like you add any other program to it (as far as i know in touch it's just a matter of clicking an empty field in the launcher and navigating to the shortcut you created).
Good luck.
preuzeto sa : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=357048
Dosta korisno...pa kome treba..meni dobro dođe...POZDRAV !!!
prijatelj je kupio dva dana prije mene i ima hr meni obojica smo kupili u istoj trgovini vip
što se tiče hrvatskog menija, samo će Windows Mobile su na hrvatskom ako je HTC Touch HD kupljen u VIPU, ostalo ostane na engleskom, barem meni je! I meni je bio na engleskom, ali uz ponovnu instalaciju windows nudi se i hrvatski jezik!
KLIKNI: POSTAVKE -SISTEM - IZBRIŠI POHRANU - uneseš šifru 1234 i počinje reset i ponovna instalacija!!![]()
na ovo sam naisao kopajuci po htc-oj stranici
http://www.htc.com/europe/supportdow...act=sd&cat=all
zanimljivi updejtovi za HDa koliko vidim, niko ih ne spominje
To su hotfixevi samo, novi ROM-ovi bi zasigurno podigli više prašine
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Moj hd je dosao s engleskim romom i ne mogu birati hrvatski. Ali ja sam kupio hd krajem 11 mjeseca, pa je mozda izasao drugi rom.
To da mozes birati koji jezik ces odabrati prilikom hard reseta jos nisam cuo, ne tvrdim da ne mozes, ali i meni je malo cudno.
Jel netko zna da li imaju taj rom na htc.com.hr
A gle, i meni je bilo čudno, jer su mi na Hermesu windozeri bili na engleskom i nije bilo mogućnosti, ali na ovom ima, i uredno te pita koji jezik želiš. Nemrem reći da li je 100% preveden, ali barm 90% kompletnog roma je na hrvatskom, možda u gdjekojoj postavki je ostalo nešto na engleskom, ali globalno gledano - kompletan ROM je preveden
Rom je 1.14.479.3 (25874) WWE
HD je kupljen pred 2-3 tjedna u VIP-u.
Evo i fotke:
Valjda me nećete optužiti da sam photoshopao fotku![]()
Zadnji uredio HCSC : 18-03-2009 u 00:03 Razlog: obrisan dio gdje se vrijeđalo člana
pokušao sam i hard reset ali mi nenudi hrvatski.Mobi je kupljen prije dva tjedna
Ne razumjem zašto prebacivati na HR jezik. Tek tad se nećeš snalazit po WM.
rom version:1.14.479.3(25874)wwE
rom date 11/12/08
radio version 1.09.25.14
protokol version 52.49a.26U
kupljen je u vipu
Sad ni ja ne kužim kako, moji podaci su identični.
ROM: 1.14.479.3 (25874) WWE
ROM DATE: 11/12/08
RADIO: 1.09.25.14
PROTOKOL: 52.49a.25.26U
EDIT: jedina razlika je u protokolu, moj ima dvije znamenke više![]()
moj protokol je isti nisam dobro upisao protokol :52.49a.25.26U
jel kod vas instaliranovaj softver 9.5.3.609 moj kolega ima njega a ja ne
ljudi pomagajte ..novi sam ovdje i neki dan sam dobia htc hd i nikako mi nece da radi mms i email sa vip postavkama
Probaj postavke odavde
http://www.htc.com.hr/html/podrska/postavke.php?lang=Hr
Inače, iz vipa mni sve radi out of the box.
Kako misliš "softver"? Dali smo ti podatke od ROMa, na što točno misliš?
jel mozes reci jesi isa po ovima za smarth phone ili pocket pc
Bookmarks