Jednom sam primjetio da TOPAL al sad vise nisam niti obracao pažnju na to...
Inace sam uzasna cjepidlaka pa sam poceo oglusivati na sitnice i to da uvjek dobije škart robu jer sam stalno po servisima, tako da mi je sad BOLJE.
Jednom sam primjetio da TOPAL al sad vise nisam niti obracao pažnju na to...
Inace sam uzasna cjepidlaka pa sam poceo oglusivati na sitnice i to da uvjek dobije škart robu jer sam stalno po servisima, tako da mi je sad BOLJE.
Meni se isto zagrijava dok je procesor jako opterecen. Mislim da je to normalno. Zagrijavao mi se i asus i tytn (malo manje).
Ako se zagrijava dok koristis wifi, gps, ili kada je procesor opterecen, ako je ekran pojacan do kraja, mislim da nije nista neobicno da se jace grije.
Uredaj nema nikakvo hladenje, ogroman ekran, procesor koji se zagrijava i jako je tanak, pa to jos vise dolazi do izrazaja.
Ako se jako grije dok slusas mp3 ili radis nesto nezahtjevno, s smanjenom svjetlinom ekrana, onda to nije normalno.
Sto se tice wifija to definitivno nije normalno. Inace ja sam imao raniju verziju sluzbenog roma na kojem je sve radilo ok. Cini se da noviji rom nije i bolji rom. Promijeni rom ili nosi na reklamaciju.
Zadnji uredio ce3hel : 27-02-2009 u 18:51
evo,, nakon vraćanja na tvorničke postavke radi net preko wirelessa. međutim, i dalje mi je uređaj dosta spor i često se zna zamrznut skroz nasumično![]()
Bookmarks