Nisam primjetio da brze radi kada se puni, niti da brze radi kada je napunjen. Koji rom imas? Ja sam imao 1.14 orig. rom
Probaj iskljuciti zastitu ili promijeni u wep, pa vidi da li radi.
Nisam primjetio da brze radi kada se puni, niti da brze radi kada je napunjen. Koji rom imas? Ja sam imao 1.14 orig. rom
Probaj iskljuciti zastitu ili promijeni u wep, pa vidi da li radi.
Zadnji uredio ce3hel : 26-02-2009 u 21:39
ROM je 1.1.4.479.3 (11/12/08)![]()
Da li neko koristi na touch hd-u VOIP i ako je,koji?
Evo ga, probao na dva nezaštićena wirelessa i uvijek se uredno spoji, ali neće na net. Jel ima to kakve veze s default VIP postavkama, ono "Programi koji se spajaju na internet koriste....". Jel tu moram štogod podesiti?
Vidim da imate problem kao što sam ja imao sa spajanjem na net preko WIFI-a. Pogotovo ako je mog kupljen u VIP-u kao moj.
PROBLEM SE RJEŠAVA ovako : u START - POSTAVKE - "izbriši pohranu"..
Mob se vrati na poćetne postavke i WLAN funkcionira ko zmay....REKO MI LIK IZ HTC-a
Pozdrav !!!
Vidio sam to, al sam htio izbjeći. Jel se time gubi hrv jezik u windozama?
Usput, primjetio sam da mi se HD jaaaako zagrije nakon cca pol sata rada, skoro da je nebitno kojeg programa. Jel to normalno? Evo, sad mi bio uključen pedometer pol sata i ovaj je fest vruć
Imam dojam da sam dobio defektni uređaj.
Sve ostane isto..cak sam radio i Hard reset i sve je isto..dalje sve sam instaliras sto ti je potrebno, a sto se tice navigacije ona ti je na SD kartici i samo sa totalcomanderom napravis "šorkat" http://www.youtube.com/watch?v=bBivQqHoy4U
Bookmarks