Spojim se na svoju mrezu wlanom..sve 5 i kada trebam na net kaze ERROR....mogu otvoriti samo youtube sa njegove aplikacije, ali kada zelim pogledati neki film sa youtuba, opet ERROR...
Ako mi moze netko pomoći kako da idem na net!!
Hvala !!!
Na žalost ne radi... on nema tv izlaz.. I mislim da se to ne može softverski rješiti.. MOžda griješim, ali mislim da ne može...
NAVIGACIJA
Usput, uspio sam instalirati garmin karte i odlično sve radi.. A satelit prepoznaje za par sekundi kad sam u autu... PUno brže nego što je to radila recimo N95.
Spojim se na svoju mrezu wlanom..sve 5 i kada trebam na net kaze ERROR....mogu otvoriti samo youtube sa njegove aplikacije, ali kada zelim pogledati neki film sa youtuba, opet ERROR...
Ako mi moze netko pomoći kako da idem na net!!
Hvala !!!
Kakva je kvaliteta zvuka na HD-u? Zanima me slušanje mjuza, bez slušalica, i glasnoća zvonjave.
Moj TyTn često zna pucketati kod početka pjesme, ima li toga?
napravi reset softwarea start/postavke/sistem/izbrisi pohranu!proces je jednostavan i kratak(10-15 min)![]()
Dvoumio sam se između Xperie i HDa, uzeo HD. I mislim da sam se zahebo. Nekako mi je sve to dosta sporo u usporedbi s experiom, al ono, baš očigledno sporo. Ekran je poprilično neosjetljiv, baš moram solidno stisnut stylusom da otvori izbornik. Kao da je screen protector predebel. Koliko je preporučljivo skinuti ga i pikati drito po ekranu? Na TyTnu me taj protector zezo, i kad sam ga skinuo, sve je radilo puno bolje.
Zašto mi ne prihvaća pod Postavke>stavke kad stavim neke od ponuđenih aplikacija da se pojavljuju na Home screenu? Kliknem, on okači kućicu, kad kliknem ok i ponovo uđem u izbornik opet je samo touch flo3d uključen. Šta ništa ne može bit uključeno ako tf3d radi?
X1 i hd su hardverski gotovo identicni, tako da mislim da drasticnih razlika u brzini ne bi smjelo biti. Razlike u romovima su dosta velike. Ako nisi zadovoljan skini novi rom.
Trenutno koristim novi duttyev rom s novim tf3dom i poprilicno sam zadovoljan.
Screen protector koji dolazi s hdom je jako los.Ne koristim ga i osjetljivost je puno bolja. Osjetljivost mozes povecati i hd tweakom ili schaps config toolom.
Kada koristis tf3d ne moze ti se prikazivati nista drugo na ekranu.
znam da me se ne tiče ali ovo sam morao prokomentirati:
mislim u čemu, HD neme nikakve hardverske tipkovnice + to ima manji broj tipki na sebi dok X1 posjeduje punu QWERTY tipkovicu + navi tipke (i ostale) to dovoljno govori o njihovoj hardverskij razlici što se vidi i po ROM-u za kojeg i sam veliš da je razlišit. Nekako ugrubo, ROM je skup drivera koji su potrebni da se pogoni i da funkcionira uređaj.
Hardverske sličnosti jedino ima i ako si mislio na teh. specs. tipa rezolucije ekrana, procesora i memorije...
HC4L
Sry, nisam se bas precizno izrazio, nisam mislio da ce netko krivo shvatiti.
Da, naravno da mislio sam na procesor, rezoluciju... jer smo pricali o brzini, odnosno razlici u brzini hd-a i x1. Koliko ja znam tipkovnica ne utjece na brzinu izvodenja os-a i time nije bitna za raspravu. Ono o cemu ovisi brzina (osim roma) je gotovo identicno.
Ne znam, nekako mi se čini da je Xperia puno brže radila.
Uglavnom, protector ću baciti.
Btw, imam problem sa spajanjem na kućni wireless, uredno ga nađe, al kad kliknem spajanje, ništa se ne događa, i dalje samo stoji ta obavijest o nađenom wirelessu. Kaj se događa?
Isključio sam tf3d i imam stavljen u home pocket player. Pokrenem ga iz home-a i pojavi mi se balončić gore, kliknem i otvori se player. E sad, kad ga ixam da se makne s ekrana, opet se vrati balončić ali se onda sve smrzne. Ne znam jesu ti default windozeri tak loši ili što, ali čim otvorim jednu aplikaciju, sve se jako uspori (i da, podešeno mi je da se aplikacije gase jednim pritiskom na x).
Btw, jel se mora stavljati novi radio, spl i to sve ili se može samo puknuti novi Rom nutri?
Zadnji uredio BHZ : 26-02-2009 u 18:25
Koristim wifi s wpa zastitom bez problema, ne znam zasto ne radi.
Orig rom nije bio tako los. Nije se nista smrzavalo, ali je bio sporiji od cookanih. Nisam koristio taj player, tako da ne znam kakav je. Probaj core player, meni radi odlicno, nista se ne smrzava.
Za promjenu roma moras staviti novi spl (hspl ili uspl). Mozes posebno staviti rom, posebno radio a ima i sve u paketu.
I kod mene je wifi s wpa, uredno se spoji, ruter ga vidi, ali jednostavno neće na netA TyTn uredno ide na net.
Stavio sam ga na punjenje i moram reći da sad osjetno brže radi. Baterija je bila napol puna otprilike, i sve je radilo dosta sporo, a sad je puno brže. jel to neka caka da prije prvog punjenja sporije radi ili što? Ili općenito radi sporije kad je baterija slaba? Zvuči glupo ak je tak.
Nisam primjetio da brze radi kada se puni, niti da brze radi kada je napunjen. Koji rom imas? Ja sam imao 1.14 orig. rom
Probaj iskljuciti zastitu ili promijeni u wep, pa vidi da li radi.
Zadnji uredio ce3hel : 26-02-2009 u 21:39
ROM je 1.1.4.479.3 (11/12/08)![]()
Da li neko koristi na touch hd-u VOIP i ako je,koji?
Evo ga, probao na dva nezaštićena wirelessa i uvijek se uredno spoji, ali neće na net. Jel ima to kakve veze s default VIP postavkama, ono "Programi koji se spajaju na internet koriste....". Jel tu moram štogod podesiti?
Vidim da imate problem kao što sam ja imao sa spajanjem na net preko WIFI-a. Pogotovo ako je mog kupljen u VIP-u kao moj.
PROBLEM SE RJEŠAVA ovako : u START - POSTAVKE - "izbriši pohranu"..
Mob se vrati na poćetne postavke i WLAN funkcionira ko zmay....REKO MI LIK IZ HTC-a
Pozdrav !!!
Vidio sam to, al sam htio izbjeći. Jel se time gubi hrv jezik u windozama?
Usput, primjetio sam da mi se HD jaaaako zagrije nakon cca pol sata rada, skoro da je nebitno kojeg programa. Jel to normalno? Evo, sad mi bio uključen pedometer pol sata i ovaj je fest vruć
Imam dojam da sam dobio defektni uređaj.
Sve ostane isto..cak sam radio i Hard reset i sve je isto..dalje sve sam instaliras sto ti je potrebno, a sto se tice navigacije ona ti je na SD kartici i samo sa totalcomanderom napravis "šorkat" http://www.youtube.com/watch?v=bBivQqHoy4U
a jel se tebi uređaj jako zagrije nakon pol sata rada? ono, čak da leži na stolu s upaljenim media playerom, zagrije se ko mutav.
Jednom sam primjetio da TOPAL al sad vise nisam niti obracao pažnju na to...
Inace sam uzasna cjepidlaka pa sam poceo oglusivati na sitnice i to da uvjek dobije škart robu jer sam stalno po servisima, tako da mi je sad BOLJE.
Meni se isto zagrijava dok je procesor jako opterecen. Mislim da je to normalno. Zagrijavao mi se i asus i tytn (malo manje).
Ako se zagrijava dok koristis wifi, gps, ili kada je procesor opterecen, ako je ekran pojacan do kraja, mislim da nije nista neobicno da se jace grije.
Uredaj nema nikakvo hladenje, ogroman ekran, procesor koji se zagrijava i jako je tanak, pa to jos vise dolazi do izrazaja.
Ako se jako grije dok slusas mp3 ili radis nesto nezahtjevno, s smanjenom svjetlinom ekrana, onda to nije normalno.
Sto se tice wifija to definitivno nije normalno. Inace ja sam imao raniju verziju sluzbenog roma na kojem je sve radilo ok. Cini se da noviji rom nije i bolji rom. Promijeni rom ili nosi na reklamaciju.
Zadnji uredio ce3hel : 27-02-2009 u 18:51
evo,, nakon vraćanja na tvorničke postavke radi net preko wirelessa. međutim, i dalje mi je uređaj dosta spor i često se zna zamrznut skroz nasumično![]()
Koliko vam traje baterija?
Moj je nov ali mu traje baterija maximalno 36 sati.
2 ipol dana bez navigacije/filmića i sličnih stvari koje drže upaljen displej i troše resurse...dakle, telefoniranje, poruke, malo net i to je to.
Kako se radi backup originalnog radia i ROMa? Kao i za TyTn ili je drugačija procedura? Na XDA wiki se spominje USPL program, kao da se ne mijenja originalni spl, al nekako mi je procedura prenejasna i ne ulijeva baš povjerenje. Nemrem naći full tutorial za to.
Bookmarks