Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 343

Tema: HTC Touch HD

Threaded View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao HCSC Pregledaj post
    par pitanja vezano za sam uređaj:
    gledam na slikama kako dotični nema Jog Wheel, sada dal ja to ne uočavam ili stvarno nema? Te kako je onda samo scrollanje. A sve potaknut novim TS uređajima (SE X1 i Nokija 5800XM) bez Jog Wheel što smatram must have svakog TS uređaja (osim iPhone-a). Dali se više uopće Jog Wheel ne ugrađuje u uređaje, konkretnije kompanije HTC?

i drugo pitanje za člana N.F. (a mogu i ostali) navodiš u jednoj drugoj temi nedostatke samog uređaja među ostalim izostanak win tipke, istina primijetih da fali, a znači. Sad dali postoji način da se ista naredba pozove na neki drugi način, ne koristeći ekran, znači samo neka od ovih priloženih touch tipki.

Malo gledm uređaj pa da znam, a i za ubuduće što me može čekati s novim HTC-ovim uređajima, pošto sam njihov fan.

Mislim da se kotacic vise ne ugraduje (diamond, tp, hd).

Na hdu se umjesto ok tipke moze pritisnuti home ili ponekad back tipka (vraca na home screen, odnosno minimalizira prozor), win tipka nema zamjenu. Svim tipkama se programom ae button mogu staviti nove funkcije. Opet, nema smisla postavljati win tipku kada nema d-pada, jer opet moras sve odabirati na ekranu.

Izgleda da se ide prema tome da se sve radi prstima po ekranu. Novi programi su tome prilagodeni npr novi spb weather.

Isto tako me smeta reset tipka ispod poklopca baterije. Kakvog to ima smisla??!! Ako se vec mora skinuti poklopac, onda je jednostavnije malo pomaknuti bateriju nago olovcicom ciljati rupicu.

Da me se krivo ne shvati-poprilicno sam zadovoljan uredajem, ali ima neke stvarno glupe propuste.
    Zadnji uredio ce3hel : 28-01-2009 u 13:57

Slične teme

1. HTC Touch
    By dalibor1974 in forum Windows Mobile
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 19-09-2008, 18:54
  2. HTC Touch
    By Necromonger in forum Windows Mobile
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 30-10-2007, 23:23
  3. HTC Touch
    By rospaya in forum Windows Mobile