Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 14 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 13 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 51 do 75 od 343

Tema: HTC Touch HD

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onda, kao troje ljudi koje znam, probaj naruciti mini USB slusalice izvana i slusaj smijeh sa njihove strane, jer zvati ga mini USB je isto kao da ga zoves USB - tehnicki se radi o USB-u, no nije obican nego mini USB, a opet nije niti to nego Ext USB.

Ako ti hoces biti dio raje koji ce ga pogresno zvati - uzivaj. Ja necu.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rospaya Pregledaj post
    Onda, kao troje ljudi koje znam, probaj naruciti mini USB slusalice izvana i slusaj smijeh sa njihove strane, jer zvati ga mini USB je isto kao da ga zoves USB - tehnicki se radi o USB-u, no nije obican nego mini USB, a opet nije niti to nego Ext USB.

Ako ti hoces biti dio raje koji ce ga pogresno zvati - uzivaj. Ja necu.

Htc hd ima 3.5 audio izlaz. Nitko nece narucivati ext usb slusalice za hd. Izmedu ostalog covjek je pitao za punjac, a ne za slusalice, a i da se radi o slusalicama radilo bi se o 3.5 slusalicama... Taj port na hd-u sluzi samo zapunjenje i sync.

Nego, da li je netko probao prikljuciti htcove slusalice koje koriste extusb u hd-ov izlaz? Radi li to? Moze li se onda istovremeno slusati preko 3.5 i extusb-a?

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    MDA Pro, Xelibri2
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao N.F. Pregledaj post
    Htc hd ima 3.5 audio izlaz. Nitko nece narucivati ext usb slusalice za hd. Izmedu ostalog covjek je pitao za punjac, a ne za slusalice, a i da se radi o slusalicama radilo bi se o 3.5 slusalicama... Taj port na hd-u sluzi samo zapunjenje i sync.

Nego, da li je netko probao prikljuciti htcove slusalice koje koriste extusb u hd-ov izlaz? Radi li to? Moze li se onda istovremeno slusati preko 3.5 i extusb-a?
    Ne radi, zvuk ide samo na izlaz za slusalice.

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Pozdrav...

Dakle, vidim da ste maheri pa molim pomoć...
    Upravo sam raspakirao novi TUCH HD... Prekarasan je mobitel. Prije toga sam imao Nokiu N95 i N96 i to je nešto neusporedivo. Čudim se da Nokia tako visoko drži cijene svojih mobitela.
    Evo što mene muči, htio bih instalirati Adria kartu, ili bilo koju drugu da mogu pokrenuti GPS navigaciju... Na Nokii mi je to bilo jednostavnije, ovdje je sve prazno pa ne znam otkuda da krenem!

Drugo, tema u vezi punjača za auto... Vidim da ste se prepirali oko naziva kabla, no meni nije jasno kakav je to punjač za auto i gdje se može kupiti... Priključuje li se na njega druga strana Usb kabla od mobitela.... ili što... Nisam baš dobro shvatio. Znam kako izgleda klasični auto punjač koji ide s jedne strane u mobitel a s druge u 12-v napajanje u autu.

Evo još nešto u svezi baterija što sam oktrio... Ova baterija čini mi se dobra i dostatna... Cijeli dan sam dolslovno prčkao po mobitelu i ištao na internet, a tek je prvo punjenje baterije i izdržala je čitav dan. No vidio sam na jednom linku da za TOUCH HD postoje i baterije od 2500 mAh, cijena 35,99 E

Evo linka:
    http://www.batteryupgrade.com/search...+hd&laps=false

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O programima za navigaciju je vec puno napisano na ovom forumu. Potrazi malo, pogledaj ppcwarez...

Radi se o bilo kojem kablu koji ima 12v-miniusb konektor.
    Izgleda otprilike ovako http://www.pdaextreme.com/images/car...i_usb_bb-1.jpg

VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2002
    Godina
    50
    Bodovi
    12.477
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.477, Nivo: 26
    Bodovi: 12.477, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao N.F. Pregledaj post
    O programima za navigaciju je vec puno napisano na ovom forumu. Potrazi malo, pogledaj ppcwarez...
    Nije puno nego je sve vec receno !

= Citat = Izvorno postao zrix Pregledaj post
    Drugo, tema u vezi punjača za auto... Vidim da ste se prepirali oko naziva kabla, no meni nije jasno kakav je to punjač za auto i gdje se može kupiti... Priključuje li se na njega druga strana Usb kabla od mobitela.... ili što... Nisam baš dobro shvatio. Znam kako izgleda klasični auto punjač koji ide s jedne strane u mobitel a s druge u 12-v napajanje u autu.
    Npr. Za Motorolu V3 imas punjaca na svakom cosku i radi na HD-u, ako vec ne mozes nista drugo naci....

Evo još nešto u svezi baterija što sam oktrio... Ova baterija čini mi se dobra i dostatna... Cijeli dan sam dolslovno prčkao po mobitelu i ištao na internet, a tek je prvo punjenje baterije i izdržala je čitav dan. No vidio sam na jednom linku da za TOUCH HD postoje i baterije od 2500 mAh, cijena 35,99 E
    A cemu veca kad si i sam napisao da je ova dostatna ?!
    ONE X & Sensation & Desire by HTC

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

.....

Momci hvala na pomoći... Tražit ću punjač za motorolu V3, to mi je dovoljno... Što se tiče baterija i upita zašto druga kad mi je već ova dostatna - pa zato što čim kupim novi mobitel odmah uzimam dvije baterije, to mi je praksa... I mijenjam ih prema potrebi...

Što se tiče navigacije, ja znam da je sve napisano i to sam koristio na Nokii, ali ovdje nema u mobaću ništa odakle bih počeo i ne snalazim se baš, na koji način instalirati bilo što...

Google maps recimo...

No ništa, probat ću potražiti okolo... SAmo mi još odgovorite, kako funkcionira navigacija na HTC TOUCH, jeste li zadovoljni ?

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Što se tiče Google Maps-a najjednostavnije skineš si Google Maps app. (imaš je na google.com) malo potraži instaliraš i priča gotova. Poslije kad je instliraš i otvoriš vidjeti ćeš kako i što daljem, samo ti nebi Google Maps preporučio za navigaciju.

Za ostalu navigaciju možeš pogledati malo ovo, ovo, ovo i ovo.

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao HCSC Pregledaj post
    Što se tiče Google Maps-a najjednostavnije skineš si Google Maps app. (imaš je na google.com) malo potraži instaliraš i priča gotova. Poslije kad je instliraš i otvoriš vidjeti ćeš kako i što daljem, samo ti nebi Google Maps preporučio za navigaciju.

E hvala ti puno... zaista si mi pomogao... Probat ću prvo sa Adria kartama da vidim kako će ići... ako ne bude išlo probat ću s druigma... Čuo sam da Google maps baš i nisu nešto.

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Mučim se cijelo popodne s instaliranjem karata ali nikako ne ide... Prenesem u neki folder u mobitel i pokušavam instalaciju ali ne ide... Ne radi ni zip iako je instaliran...Ustvari više mi nije ništa jasno, ne kužim kako instalirati te karte koje su u zip-u... U koji folder i kako pokrenuti program...

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    S20 Ultra
    Operater
    HT
    Bodovi
    11.408
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.408, Nivo: 25
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Momci hvala na pomoći... Tražit ću punjač za motorolu V3, to mi je dovoljno... Što se tiče baterija i upita zašto druga kad mi je već ova dostatna - pa zato što čim kupim novi mobitel odmah uzimam dvije baterije, to mi je praksa... I mijenjam ih prema potrebi...

Što se tiče navigacije, ja znam da je sve napisano i to sam koristio na Nokii, ali ovdje nema u mobaću ništa odakle bih počeo i ne snalazim se baš, na koji način instalirati bilo što...

Google maps recimo...

No ništa, probat ću potražiti okolo... SAmo mi još odgovorite, kako funkcionira navigacija na HTC TOUCH, jeste li zadovoljni ?

IGO8 radi savršeno na HD-u

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Poco F3
    Godina
    43
    Bodovi
    14.594
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.594, Nivo: 29
    Bodovi: 14.594, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo i ja portvđujem, IGO 8 radi besprijekorno na HD-u. Inace preferiram Garmin, ali IGO je puno brži kod pregleda karte, a to mije vazno. Scrollanje karte na Garminu 5 je blagi uzas, dok je na IGO 8 - milina...
    "Captain, could I play some jazz?"
    "Make it soul, No. 1"

Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    S20 Ultra
    Operater
    HT
    Bodovi
    11.408
    Nivo
    25
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    auto punjac za motorolu v3 radi na HD-u
    Zadnji uredio kiflica : 28-01-2009 u 18:47

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Samsung S8+
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    12.409
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.409, Nivo: 26
    Bodovi: 12.409, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mučim se cijelo popodne s instaliranjem karata ali nikako ne ide... Prenesem u neki folder u mobitel i pokušavam instalaciju ali ne ide... Ne radi ni zip iako je instaliran...Ustvari više mi nije ništa jasno, ne kužim kako instalirati te karte koje su u zip-u... U koji folder i kako pokrenuti program...
    Evo link na PPcWarez site gdje je to objasnjeno korak po korak. Stvarno kompletni walkthrough... http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=252&t=51796

Veteran10000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2007
    Bodovi
    12.937
    Nivo
    27
    Bodovi: 12.937, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 99,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdrav. Imam problema sa instalacijom IGO8, Krene screen dodje do INIT API i samo se ugasi. Sve moguce verzije sam probao ali ne ide. Znam da je neka fora zbog rezolucije, ali ne kuzim gdje

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dogadalo se i meni dok nisam imao pravu verziju.

Treba ti 8.3.2.Mozes je naci tu
    Code:
    http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=255&t=53127&start=0
    I novi data file
    Code:
    http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=255&t=56295
    Mozes pogledati temu na xda-dev
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=442122

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    par pitanja vezano za sam uređaj:
    gledam na slikama kako dotični nema Jog Wheel, sada dal ja to ne uočavam ili stvarno nema? Te kako je onda samo scrollanje. A sve potaknut novim TS uređajima (SE X1 i Nokija 5800XM) bez Jog Wheel što smatram must have svakog TS uređaja (osim iPhone-a). Dali se više uopće Jog Wheel ne ugrađuje u uređaje, konkretnije kompanije HTC?

i drugo pitanje za člana N.F. (a mogu i ostali) navodiš u jednoj drugoj temi nedostatke samog uređaja među ostalim izostanak win tipke, istina primijetih da fali, a znači. Sad dali postoji način da se ista naredba pozove na neki drugi način, ne koristeći ekran, znači samo neka od ovih priloženih touch tipki.

Malo gledm uređaj pa da znam, a i za ubuduće što me može čekati s novim HTC-ovim uređajima, pošto sam njihov fan.

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    par pitanja vezano za sam uređaj:
    gledam na slikama kako dotični nema Jog Wheel, sada dal ja to ne uočavam ili stvarno nema? Te kako je onda samo scrollanje. A sve potaknut novim TS uređajima (SE X1 i Nokija 5800XM) bez Jog Wheel što smatram must have svakog TS uređaja (osim iPhone-a). Dali se više uopće Jog Wheel ne ugrađuje u uređaje, konkretnije kompanije HTC?

i drugo pitanje za člana N.F. (a mogu i ostali) navodiš u jednoj drugoj temi nedostatke samog uređaja među ostalim izostanak win tipke, istina primijetih da fali, a znači. Sad dali postoji način da se ista naredba pozove na neki drugi način, ne koristeći ekran, znači samo neka od ovih priloženih touch tipki.

Malo gledm uređaj pa da znam, a i za ubuduće što me može čekati s novim HTC-ovim uređajima, pošto sam njihov fan.

Mislim da se kotacic vise ne ugraduje (diamond, tp, hd).

Na hdu se umjesto ok tipke moze pritisnuti home ili ponekad back tipka (vraca na home screen, odnosno minimalizira prozor), win tipka nema zamjenu. Svim tipkama se programom ae button mogu staviti nove funkcije. Opet, nema smisla postavljati win tipku kada nema d-pada, jer opet moras sve odabirati na ekranu.

Izgleda da se ide prema tome da se sve radi prstima po ekranu. Novi programi su tome prilagodeni npr novi spb weather.

Isto tako me smeta reset tipka ispod poklopca baterije. Kakvog to ima smisla??!! Ako se vec mora skinuti poklopac, onda je jednostavnije malo pomaknuti bateriju nago olovcicom ciljati rupicu.

Da me se krivo ne shvati-poprilicno sam zadovoljan uredajem, ali ima neke stvarno glupe propuste.
    Zadnji uredio ce3hel : 28-01-2009 u 13:57

Datum registracije
    Aug 2007
    Bodovi
    12.937
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zanima me dali je itko probao spojiti TV oUT kabel sa Touch pro na HD. Da li to radi?

Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    S20 Ultra
    Operater
    HT
    Bodovi
    11.408
    Nivo
    25
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jel postoji neki program ili se može napraviti shortcut za paljenje WiFi-a? da ne moram ic na start/settings/connections/wifi? ovo mi je prvi WM pa neznam.

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao kiflica Pregledaj post
    jel postoji neki program ili se može napraviti shortcut za paljenje WiFi-a? da ne moram ic na start/settings/connections/wifi? ovo mi je prvi WM pa neznam.
    Ima jako puno nacina da se to napravi. Ako hoces koristiti tf3d mozes instalirati ae button i namjestiti da npr dok dugo pritisnes back tipku da se pali wifi.
    Mozes instalirati http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=450278 pa dobijes comm manager tab u tf3d-u. Ili mozes instalirati http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=473059 pa s home screena imas izbornik gdje mozes ukljuciti wifi.

Mozes instalirati home screen++ i floyd, ili neku drugu temu, pa dobijes ikonu na today-u. U tom slucaju ne koristis tf3d.

Mozes ici na start, settings, menus i ukljuciti comm manager.

Ima jos x nacina...

Datum registracije
    Aug 2007
    Bodovi
    12.937
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dali itko zna gdje u Zagrebu se moze kupiti zastitna folija za ovaj uredjaj

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    N82
    Operater
    vip
    Bodovi
    6.513
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.513, Nivo: 19
    Bodovi: 6.513, Nivo: 19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koliko vam traje baterija cca? uz neko normalno koristenje

Datum registracije
    Aug 2007
    Bodovi
    12.937
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni na kraju rvog dana baterija bude na tako 75%, na kraju drugog oko 30% i onda bi mi mozda izdrzao treci dan ali sa malo telefoniranja

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mobitel
    HTC TouchHD
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dva dana...s tim da sam ga tek uzeo pa još uvijek dosta prčkam po njemu. Nije mi baterija nikad bila problem nit mi je toliki bauk staviti mob na punjač kad idem spavati. Nije mi nikad bilo jasno zašto mi neki ljudi dođu tražiti mob kojem baterija traje preko 5 dana...a nije baš da su neki pustolovi i da nemaju mogućnost napuniti mob toliko vremena.

+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 14 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 13 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. HTC Touch
    By dalibor1974 in forum Windows Mobile
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 19-09-2008, 18:54
  2. HTC Touch
    By Necromonger in forum Windows Mobile
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 30-10-2007, 23:23
  3. HTC Touch