= Citat = Izvorno postao miro29 Pregledaj post
Novi sam s HD-om pa imam par pitanja.

Kako maknut prikaz sadržaja dolazne poruke s početnog ekrana (Messages)? Ne želim da mi HD prikazuje sadržaj jedne poruke kad kliknem na Messages...
Nisi bas precizno postavio pitanje - da li zelis da ne prikazuje dolaznu poruku ili neku od vec postojecih, pa cu odgovoriti za oba slucaja.

Ako ne zelis da ti prikazuje samo jednu poruku koja je vec dosla jednostavno je obrises, a ona odlazi u delited folder i mozes je kasnije tamo pogledati. A kao zelis da ti ne prikazuje dolaznu poruku odaberes settings>personal>sounds&notifications>messaging>n ew txt. mes. i odznacis display message on screen.

Dogodilo mi se da sam slučajno nazvao jedan broj (posljednji broj koji sam zvao) kad me netko nazvao (vjerojatno sam uhom dotaknu na ekranu posljednji birani broj).. Kako spriječiti da se to ponovo ne dogodi? Tj, kako maknuti posljednje birane i dolazne brojeve kad se odabere "Phone"? I kod razgovora, kako maknuti te brojeve s ekrana (da se spriječi slučajni poziv)?
Najjednostavnije je da, kada se javis, odmah pritisnes power tipku i iskljucis ekran, tako da ne mozes nista na ekranu pritisnuti. Mozes i instalirati hd tweak i podesiti da cim priblizis ekran licu da se automatski gasi ekran.
Kako staviti iGO8 kao shortcut na ""Programs" pod TFlo3D?
Instaliraj resco explorer. Dugo drzis oznaceni file i odaberes send to>start menu as shortcut. Mozes i sam rucno napraviti .lnk file u koji upises broj i gdje se nalazi file npr 36#"\storege card\igo8.exe" i stavis .lnk file u windows\start menu\programs