= Citat = Izvorno postao dido Pregledaj post
Evo što su meni odgovorili na upit o hrvatskom jeziku iz HTC-ove podrške za korisnike:

Postovani,

Imate odgovor na postavljeno pitanje

Pitanje:
Čitam po forumima da postoji hrvatski jezik za HTC touch HD,Kažu da su ga kupili u VIP-u prije par tjedana sa ROM verzijom 1.14.479.3(25874)wwE.
Moja je ROM verzija 1.14.401.3(22273)WWM,uređaj je kupljen također u VIP-u početkom 12-og mjeseca prošle godine.Moje pitanje je jesu li ovi sa foruma u pravu,postoji li ROM sa hrvatskim jezikom i može li se moj ROM nadograditi na Hrvatski jezik?
Unaprijed hvala na odgovoru.

Odgovor:
Poštovani, postoji verzija sa hrvatskim jezikom, ali je riječ o drugoj inačici ROM-a koja, nažalost, nije kompatibilna sa verzijom ROM-a koju Vi imate instaliranu na uređaju, te ju samim time nije moguće staviti na Vaš uređaj. lp

Ukoliko imate dodatnih pitanja vezanih uz ovaj problem, molimo pronadite naslov problema na korisnickim stranicama te postavite novo pitanje

Vas HTC klub

E sad,što im ovo znači "nažalost, nije kompatibilna sa verzijom ROM-a koju Vi imate instaliranu na uređaju, te ju samim time nije moguće staviti na Vaš uređaj"
Pa zar nije moguće promjeniti cjeli ROM na mom uređaju

Vjerojatno je stvar u cid-u i zato se ne moze flashati drugi rom. Moguce je flashati bilo koji rom kada se stavi hspl ili uspl koji omogucava zaobilazenje provjere cida (to se ne bi smjelo raditi, mislim da se gubi garancija).

To sve skupa zapravo nije bitno, jer dok imas rom mozes ga flashati. Problem je doci do roma - ili od htca ili da netko s hrv romom napravi dump.