evo,, nakon vraćanja na tvorničke postavke radi net preko wirelessa. međutim, i dalje mi je uređaj dosta spor i često se zna zamrznut skroz nasumično![]()
evo,, nakon vraćanja na tvorničke postavke radi net preko wirelessa. međutim, i dalje mi je uređaj dosta spor i često se zna zamrznut skroz nasumično![]()
Koliko vam traje baterija?
Moj je nov ali mu traje baterija maximalno 36 sati.
2 ipol dana bez navigacije/filmića i sličnih stvari koje drže upaljen displej i troše resurse...dakle, telefoniranje, poruke, malo net i to je to.
Kako se radi backup originalnog radia i ROMa? Kao i za TyTn ili je drugačija procedura? Na XDA wiki se spominje USPL program, kao da se ne mijenja originalni spl, al nekako mi je procedura prenejasna i ne ulijeva baš povjerenje. Nemrem naći full tutorial za to.
Koju metodu za input teksta koristite? Može li se tipkati jednom rukom kad se koristi 'phone keyboard'?
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Za 8.3.x verzije igo-a mogu se koristiti 8.3.x karte
Za unos koristim full qwerty tipkovnicu s touch response-om (dok pritisnes tipku zavibrira).Code:http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=256&t=53201
Moze se tipkati jednom rukom. Nema sanse da se natipka sms, a da se ne gleda ekran. Tako da mi hodati i tipkati ili voziti i tipkati nije jednostavno, odnosno izbjegavam to raditi. Za tipkanje u pokretu puno vise mi je odgovarao asus p750.
Što sve trebam backupirati prije nego flasham novi rom? Pitam zbog vraćanja na original stanje, ukoliko moram koristiti jamstvo.
Zadnji uredio BHZ : 02-03-2009 u 19:56
Jel itko probao Gyrator ili Gsen? Služe za rotaciju ekrana u landscape za programe i funkcije u kojima se to inače ne bi moglo, npr. u pisanju poruke
Ja probao Gsen,radi ok.
Danas sam uspio napraviti da mi radi remote desktop(s hamachijem).
Zanima me gdje bi se mogao isprobati Touch HD, možda u HTC-ovom dućanu? Vjerujem da ga imaju u Vipu, ali ugašeni mi baš ne predstavlja puno![]()
kupio sam novi htc touch hd koji je na engleskom jeziku!Da li je moguće staviti na hrvatski jezik i kako?
Zanim me jel netko zna kako povezati Touch Hd i laptop te korsiti kao vezu za net.
Imam VIP MobileBroad internet i govorna aplikacija na istoj kartici, te svaki put moram vadit katicu iz mobitela kako bi se spojio na net preko laptopa.
uspio sam spojiti HTC i laptop preko WLANA, ali mi ne da na intenet!
MOLIM POMOĆ I ISKUSTVA!
Ma daj ne lupetaj, nego ako ne znas odgovor jednostavno preskoci !!!
INFO:
HR NE POSTOJI ZA WM UREDAJE OSIM AKO SE NETKO NE SMILUJE I NE NAPRAVI KOMPLETAN ROM NA HR, KAO STO JE NAPRAVLJENO ZA OMNIU OD STRANE SAMSUNGA !
Spoji ga iz ponudenog odabira kod spajanja sa kompjuterom 'kao modem = Internet Sharing'
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Okay, so if i got that right, you want a shortcut to launch SMS editor, without going trough your inbox, just like on most standard cell phones?
If that is the case, you'll need to create a new shortcut. The best way to do it is to use a file explorer allowing to create shortcuts, but thye easiest is to create a new text file on your computer, neme it something like SMS.txt, open it with your notepad or whatever text editor you use, and paste the following into it:
Code:
39#"tmail.exe" -service "SMS" -to "" -body
now save the file, transfer it somewhere to the device ("/windows/start menu/programs" might be a good place) and change its name to SMS.lnk (or whatever you wish, just make sure that the extension is .lnk).
Now about adding it to the "desktop" - it depends on what plugins you use, but if you have a configurable launcher, and from what i understand, you use the Touch, which has a launcher by default, you need to add the shortcut you created to the launcher, just like you add any other program to it (as far as i know in touch it's just a matter of clicking an empty field in the launcher and navigating to the shortcut you created).
Good luck.
preuzeto sa : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=357048
Dosta korisno...pa kome treba..meni dobro dođe...POZDRAV !!!
Moj hd je dosao s engleskim romom i ne mogu birati hrvatski. Ali ja sam kupio hd krajem 11 mjeseca, pa je mozda izasao drugi rom.
To da mozes birati koji jezik ces odabrati prilikom hard reseta jos nisam cuo, ne tvrdim da ne mozes, ali i meni je malo cudno.
Jel netko zna da li imaju taj rom na htc.com.hr
na hrvatski NE, barem ne službeno, a koliko mi je poznato ne vjerujem da je itko i modificiro ROM da je na hr. jeziku.
inače ubacivanjem odgovarajućeg ROM-a biš mogao dobiti željeni jezik. Ako te zanim potraži/pogledaj ovo.
HC4L
gledao sam koji je odgovarajuči rom ali se ne mogu snači, pa molim ako mi možete malo pobliže objasniti.htc touch hd.hr
Imam problem sa spajanjem bluetootha i autoradia te slušanja glazbe preko BTAudio (A2DP). Naime kada ukljućim bluetooth na mobitelu dok sam u autu veza se uspostavi nakon 2-3min, ali dok izađem iz auta te ponovno uđem veza neće da se uspostavi. Slušanje glazbe preko bluetootha je nemoguće jer nemože da mi pronađe mobitel.
Pozdrav
Jel netko uspio na TouchFLO 3D stocks ucitati nase dionice ili burzu.
Do sada sam nasao samo za tecaj
http://pocketnow.com/index.php?a=por...t=news&id=6335
Mozda ima neki tweak da povuce podatke odnekale, a ne sa yahoo-a?
prijatelj je kupio dva dana prije mene i ima hr meni obojica smo kupili u istoj trgovini vip
što se tiče hrvatskog menija, samo će Windows Mobile su na hrvatskom ako je HTC Touch HD kupljen u VIPU, ostalo ostane na engleskom, barem meni je! I meni je bio na engleskom, ali uz ponovnu instalaciju windows nudi se i hrvatski jezik!
KLIKNI: POSTAVKE -SISTEM - IZBRIŠI POHRANU - uneseš šifru 1234 i počinje reset i ponovna instalacija!!![]()
Bookmarks