k550 izbjegni u sirokom lukuImao sam k800 i nakon njega uzeo k550 svjestan da je bitno slabiji ali sam mislio da je u rangu k750tke ali nije mu ni do koljenja... Flash nula bodova, kao da ga nema, na cesti po noci uz javnu rasvjetu slika crna kao da nisi ni otovorio poklopac kamere
Relativno spor, ekran zesca katastrofa, pixelast do bola, slike zrnate... Ne znam kad sam se razocarao zadnji put toliko sa telefonom, a kamoli sa Sony Ericssonom... Prodao sam ga u roku 12 sati od kupnje i uzeo s500. Isti taj s500 iako nema ni AF ni flash daje neusporedivo bolje slike, a ekran necu ni spominjat... ne samo da je 240x320 naspram 176x220 kod k550 nego su boje toliko bolje kao da usporedujes mob od 200 i 2000 kuna...

Imao sam k800 i nakon njega uzeo k550 svjestan da je bitno slabiji ali sam mislio da je u rangu k750tke ali nije mu ni do koljenja... Flash nula bodova, kao da ga nema, na cesti po noci uz javnu rasvjetu slika crna kao da nisi ni otovorio poklopac kamere
Relativno spor, ekran zesca katastrofa, pixelast do bola, slike zrnate... Ne znam kad sam se razocarao zadnji put toliko sa telefonom, a kamoli sa Sony Ericssonom... Prodao sam ga u roku 12 sati od kupnje i uzeo s500. Isti taj s500 iako nema ni AF ni flash daje neusporedivo bolje slike, a ekran necu ni spominjat... ne samo da je 240x320 naspram 176x220 kod k550 nego su boje toliko bolje kao da usporedujes mob od 200 i 2000 kuna...

Bookmarks