Preko kojeg programa ga spajaš??? Meni je prije znalo bit na K700, preko MyPhoneExplorera, tako, pa sam morao instalirati drivere...
Imam problem sa spajanjem S500i na računalo, kad ga spojim pojavi mi se dolje desno:
USB Device Not Recognized
One of the USB devices attached to this computer has
malfunctioned, and Windows does not recognize it.
For assistance in solving this problem, click this message.
Prije sam ga normalno spajao i stavljao flash teme, i sad kad ga spojim na mobitelu se pojavi onaj izbornik, ali na računalu samo piše "unknown device"....
Spajao sam k850i, w550i, w810i i njih normalno očita...zna li tko u čemu je problem i kako ga riješiti...?!
:::::::::::::::::::::::::::::::::HVALA UNAPRIJED::::::::::::::::::::::::::::::::::
Preko kojeg programa ga spajaš??? Meni je prije znalo bit na K700, preko MyPhoneExplorera, tako, pa sam morao instalirati drivere...
ne spajam ga preko programa, nego inače kad druga tri modela spojim windows ih prepozna i kad uđem u "my computer" imaju ikonice "mobile phone" i "memory card", a njega kad spojim na računalu se uopće ne čuje onaj zvuk kao kad druge usb uređaje spajam, i piše "unknown device"....
Moze bit da se softver na mobu nesto zblesirao (za to mozda pomogne full flash), a moze biti i da je hardverski problem.
Jesi provjerio da kabel dobro nasjeda na konektor na mobu?
Jesi probao drugim kabelom mozda?
probao sam i sa drugim kabelom i otvara sam mob da vidim dali dobro konektor nasjeda sve se na oko čini u redu.....probavao sam nadograditi softver (ono preko mobitela) da ispravi grešku ako neka ima, ali mi piše da već imam najnoviju verziju softvera pa ne znam što sad kad ga računalo neće očitati....?
kako da napravim full flash...?!
Ovisi koji je CID, no u svakom slucaju tutorial i linkove na potrebne alate imas vec u barem 10-tak tema.
Prelistaj malo teme u podforumu Firmware # Firmware mods # Unlock.
neće, radim sve prema uputama, drivere i softver sam skinuo instalirao ali xs++ mi ne čita mobitel....i svaki put kad ga spojim piše unknown device....
promjeni usb port na kompu![]()
For the hoven lands...
Da pojasnim: nemoj iz kompa izvadit port i stavit drugi, nego ustekaj kabel u drugi port.![]()
skužio sam, mob sam poslao na garanciju pa ćemo viditi....pokušavao sam sve i svašta, neće, sve druge SE uređaje prepoznaje i xs++ ih očita (osim k850i a njega ne podržava, ali ga ipak računalo prepozna)....i usput neka promjenu i tipkovnicu i to je to.....
Izvlachim staru temu iz naftalina...ali...
imam isti problem sa sestrinim S500i...
USB device not recognized...
jel neko skuzhia u chemu je problem?
...jesi ga probao spojiti na drugi komp...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
jesam...ista stvar se dogadja...dok k750..w890 koje imam doma uredno prepoznaje...
svi driveri i pc suite instalirani...
![]()
Kod mene je isto bilo na w910,pa sam uključio usb kabl na drugo mjesto i radi...
Bookmarks