ak nemas u mobisu...neznam bas da ces negdje nac.
a nije ti steta takav mobitel u torbicu stavljat??a pogotovo takav mobitel zakacit za hlace.kako to izgleda? :-)
dakle ne trebaju mi one CC navlake nego bas torbica koju mogu zakvacit za hlace... bio sam u mobisu u heinzelovoj, u vemilu i u vipu u city ventru i nisam nis nasao... ima ko jos kakvu preporuku? svidja mi se klasicna crna kozna torbica... one u mobisu mi ne valjaju, probal sam ih i ili su pretijesne ili mob klepece unutra...
eto pa ako ima ko kakvu preporuku za shop sa milijon izbora u ZG nek napise...
hvala
ak nemas u mobisu...neznam bas da ces negdje nac.
a nije ti steta takav mobitel u torbicu stavljat??a pogotovo takav mobitel zakacit za hlace.kako to izgleda? :-)
probaj ovdje
PRO-TRADE d.o.o. (Hama)
Frankopanska 22
10 000 Zagreb
tel: 01.48.49.155
-ako oni nemaju nitko ti nece imat za tvoje potrebe
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
e hvala, budem u hami pogledao...
A je steta je nosit u torbici, al jos mi je vise steta ostavljat po njemu tragove od kljuceva i kovanica ako ga drzim u djepu... da sam neki direktor pa da ga drzim u nutarnjem dzepu sakoa, ajde de, al posto sam seljober u majci i trapericama...
a svi smo seljoberi,pa ga drzimo u hlacama.ja ga imam skoro godinu dana,i nema niti jedne ogrebotine na sebi.bez brige budi...vjerojatno si ga tek nedavno kupio,pa ga jos jako cuvas.proci ce te ta faza!! :-)
kupi si Crystal Case nemreš ga oštetit a nije pre ružan u tome ...
★★★★★
Bookmarks