da imam love za to, odmah bi pljunuo, pa zvjer zgleda (i ide) bolje od sportskog auta! I još bi je ja dodatno nabrijao za koju tisućicu...![]()
da imam love za to, odmah bi pljunuo, pa zvjer zgleda (i ide) bolje od sportskog auta! I još bi je ja dodatno nabrijao za koju tisućicu...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
I ja isto. Da se može nabaviti u hrvatskoj kupio bi ga odmah. Već sam ja to gledao ali ne bi htjeo naručivati izvana. Em je skupa dostava em ak nešto rikne slati njima i onda se stvari kompliciraju. A kad sam si bicikl kupio svi su mi srali joj mogao si skuter za to kupiti, mogao si auto kupit. Pa mogao sam ali da sam htjeo skuter ili auto kupio bi.Izvorno postao whiteboy
Bookmarks