nemogu se nikak spojit na msn i mislim da je zbog eset firewalla...jel bi mi neko mogo opisat ili nekaj kaj da napravim da si to popravim???
nemogu se nikak spojit na msn i mislim da je zbog eset firewalla...jel bi mi neko mogo opisat ili nekaj kaj da napravim da si to popravim???
Jesi pokušao pročitati Pomoć,možda tamo piše kako se namještaju dozvole programima za pristup internetu.
Evo i uputa ovdje http://www.eset.com/download/ESET_ESS_User_Guide_EN.pdf pa skini i pogledaj kako se podešavaju dozvole programima.
vjerovatno nije problem u esetu...jel neko zna kaj bi moglo bit ako,tam kad odem na otklanjanje poteškoća (u msn-u),uskličnik mi je na ključni priključci???
Pa ocigledno u spajanju na net. Imo sam i ja isti problema pa zato kreni od osnova. Pocisti komp mozda imas kakvi gluposti na njemu pa radi toga nece. A i ako ti net radi normalno onda je problem u msnu i nekim njegovim glupostima. A javi nam isto kad ti je se to pocelo dogadjat i jel to bilo prije.
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
ne prije mi se to nije događalo...počelo je prije dva dana...na laptopu sve radi dobro al na kompu ne...probat ću reinstalirat pa ću vidjet onda...
Bookmarks