@Shai:
Već duže vrijeme sam vlasnik G900 i nikako se ne mogu složiti s tvojim tvrdnjama. Opet, to je stvar ličnog/osobnog mišljenja.
Kamera jeste relativno loša, ali ja nikad nisam kupio mob radi kamere, za te svrhe imam ozbiljan digitalac. Kamere na mobitelima su više nego dobre za svrhu za koju su namijenjene. To što neki misle da su adekvatna zamjena digitalcima je velika greška iz puno razloga.
Također, nikad nisam imao osjećaj da će mi tel. ispasti, a nemam ruku k'o Alija Sirotanović.
Touchscreen je dovoljno velik da u 95% slučajeva svojim ne baš najtanjim prstima pogodim ono što želim. (glede ovoga, ako imaš tolike prste da ne možeš koristiti touchscreen, onda nema šanse da je tel. preširok i da ispadne iz ruke - prilično kontradiktorno, zar ne?)
I na kraju, baterija mi (nakon isključenja 3G) traje jednako kao na W810 koji sam imao ranije, ako ne i nešto malo duže, uz potpuno isti način upotrebe. Iznimka je wireless koji jako brzo crpi bateriju, ali to je normalna pojava i kod drugih brendova. Originalna na ebayu košta nekoliko dolara, poštar je donese na adresu, pa eventualna ne mogućnost kupovine kod nas također nije argument.

Bookmarks