Samo jedan file ili više njih? Makni HR znakove iz imena, ako ih imaš...
Pozdrav
Jeli netko zna zašto mi se kad pokušavam napravit audio CD javlja poruka: "Cannot add file C: Documents and Settings/nn/MY Documents... Naziv pjesme.mp3, The file format is not supported". To mi se događa kad pjesme pokušan prebacit u nero prije nego što počmen peč CD.
Samo jedan file ili više njih? Makni HR znakove iz imena, ako ih imaš...
Sve pjesme koje imam na komp nemogu prebacit u nero, to su večinom pjesme skinute s interneta normalnim putem i nema hr znakova u imenima pjesama.
Koji Nero koristiš? Jesi možda instalirao neku moddanu inačicu Nera (tipa 'micro' 'lite' ili sl. koje u sebi nemaju hrpu stvari kao službeni Nero)?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Koristim Nero 6 Ultra Edition.
...si siguran da je u .mp3 ...da nije .ogg ili nešto treće...
...i da li je to "friško" inst. nero ili se to samo sada odjedanput dogodilo...
Nero je na kompjuteru od kad sam ga kupia, to znači oko 2 godine, nisan odavno radio audio CD ali koliko se sijećam ovaj se problem nije prije događao.
Sad skidam novu verziju nera, nero 8.3.6.0 ultra edition pa ćemo vidit hoće li i s njim bit problema.
Pa lijepo ti kaze: "The file format is not supported".
Audio CD mozes jedino przit ako konvertiras MP3 u WAV.![]()
Tako je, mp3ce przis na obican data CD...![]()
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Da, Nero uredno podržava MP3 u audio kompilaciji. Ako ne prepoznaje mogu biti dva razloga - da ti je MP3 datoteka oštećena, pa Nero ju ne prepoznaje kao MP3 ili da nisi ispravno aktivirao MP3 plugin (mislim da on traje 30 dana)...
Osmica je stabilnija i brža od sedmice, i preporuka je da staviš 8-icu (i da izbaciš one stvari koje ti ne trebaju)...![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Evo danas sam instalirao 8-icu i sve uredno radi, ali dobro istina da ima previše onih dodataka.
Ja već dugo koristim verziju 8.3.2.1 Lite i nemam nikakvih problema...
Imao sam i 7 i 8,al je krajnje nepotrebno sve ono instalirat,tako da mi Nero 6 najvise odgovara...
Da, a nije ni Nero 6 nista bolji od 7 i 8. Pogotovo onaj njegov startsmart koji je neupotrebljiv do osmice. Samo maknes u instalaciji sto ti ne treba i stvar rijesena.
Ja ne koristim ove lite, micro i modane verzije jer mi uvijek neki od dodataka nedostaje i postoji razlog zasto je neke stvari bolje ostaviti.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks