ovako, studiram u osijeku i tamo mi treba internet. pa me zanima
1. dali se t-com-ov maxADSL može koristiti na dvije lokacije
2.dali se moze koristiti na 2 lokacije istodobrno
3. koji bi mi bezžični rooter preporucili
ovako, studiram u osijeku i tamo mi treba internet. pa me zanima
1. dali se t-com-ov maxADSL može koristiti na dvije lokacije
2.dali se moze koristiti na 2 lokacije istodobrno
3. koji bi mi bezžični rooter preporucili
Za Dom spremni Cibajilj vjerni !!!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
super, a kako aktiviram adslu uslugu, gdje mogu nabaviti spliter i koji rooter mi preporucujete al da je bezžični
A moraš je aktivirati kao što si to radio kod sebe doma. Znači zahtjev šalješ tcomu, treba ti potpis nositelja telefonske linije (ako si podstanar, treba ti potpis vlasnika jer u tom slučaju on potpisuje ugovor na svoju liniju, ti si samo usputni korisnik).
Ako se uspiješ dogovoriti s vlasnikom, dalje je sve lako. Spliter i sve potrebno ti daje T-com. Ako ćeš ići na soluciju ugovora na 12/24 mjeseci, pazi dal će to odgovarati vlasniku jer ti možda nećeš biti 24 mjeseca kod njega, a on će kasnije morati plaćati račune do kraja ugovora.
nisam podstanar tako da to nece bit problem
znaci samo odem tamo i oni to srede, a kolko se to placa i kolko cu platit spliter i bezžični rooter (vjerojatno dosta)
Tako je, neka s tobom pođe i vlasnik zbog potpisa i papira
Spliter dobivaš u kompletu sa modemom i svim potrebnim, ali je pitanje kolko ćeš platiti:
http://www.t-com.hr/privatni/kzona/cjenici/int_adsl.asp
Pogledaj cijene samoinstalacijskih paketa, jedna je uz ugovor na 24mj. dok je druga bez ugovora. A kolko vidim taj samoinstalacijski paket sadrži sve što ti treba (osim t-comovog radnika koji je nekad dolazio doma pospajati aparaturu, to ćeš morati sada sam):
http://www.t-com.hr/privatni/interne...nstalacija.asp
ma ja bi produzio ugovor ali ga imam jos godinu dana a puno mi je da mi bude 2,5 ili 3 godine ko zna sta ce do tad bit
al hvala na pomoci, otici cu do njih pa vidit s njima
Samo da dodam za svaki slučaj, da ne bude nismo znali..
U Osijeku ćeš sklapati novi ugovor potpuno neovisno od tvog priključka doma. Nemoj zbrajati, oduzimati niti mješati tvoj priključak doma i ovaj u OsijekuZnači kad aktiviraš adsl u Osijeku, automatski dobivaš i novi account (htio ti to ili ne) i plaćaš račune za sve to. Tebi taj accounot možda neće trebati jer sad imaš mogućnost koristiti svoj account od doma na novoj lokaciji u Osijeku.
Ugovornu obvezu možeš sklopiti ili ne, tvoj izbor, ali onda plaćaš opremu. Isto tako, ako ne misliš koristiti taj novi account kojeg ćeš dobiti, uzmi onaj osnovni paket od prometa od 2GB - fora je u tome da ako se preko njega nijednom ne spojiš, onda ne plaćaš onih 2GB prometa nego samo brzinu (uštediš 20kn).
a oda mi se to neisplati to je onda kao da koristim 2 racuna a bolje cu onda uzeti ovo http://www.iskon.hr/za_kucu/ostale_u...udzba_opcija_2
Bookmarks