ma ima, skini si neki full flash, monsterpack, imaš tu na našem forumu temu baš za flasheve:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=51653
nađi za v360/v360v i s tim flashaj, samo da ju oživiš, pa ćeš onda naknadno jezik ubacit
isao sam ubacivat langpack u motorolu v360 pomocu RSDLite-a ali mi je nasred flashanja izbacilo neki error. probao sam upalit mobitel ali nista, probao sam i izvadit pa vratit bateriju i nista. mob ne daje nikakve znakove zivota niti ne zeli u bootloader, jel mu ima spasa?![]()
ma ima, skini si neki full flash, monsterpack, imaš tu na našem forumu temu baš za flasheve:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=51653
nađi za v360/v360v i s tim flashaj, samo da ju oživiš, pa ćeš onda naknadno jezik ubacit
vec sam to probao, nece... javi mi error
Flesaj s flash&backup.
Ak ne prodje udi u bootloader pa napisi sto pise.
ne zeli mi ni tako uci u bootloader...
kad spojim mobitel na komp, RSDLite mi javi: "Phone failed initial security verification checks. HAB error 0x27."
[Treba ti repair PDS zone, skini si
P2K_Easy_Tool_v39_crackedr
pass: cafe.mobil.hr
Pogledaj si malo Ovo i ovo
Zadnji uredio debeliz : 01-09-2008 u 11:16
evo ovo je proslo sve uspjesno, bez errora i sl. al mi sad kompjuter uopce ne prepoznaje mobitel, koji i dalje ne daje znakove zivota...
od muhe ste napravili slona i sad ste sjebali mobitel do kraja... testpoint ako ga komp ne prepoznaje nikako.
plus, obavezno još probaj natjerati ga u boot mode... i pokušaj ga barem spojiti u S Blank neptune... onda unlock, PDS repair i zapis monstera...
joj joj.
Poštovanje, GoGs
trebo si ga probat flashat u bootloaderu sa full ispravnim flashom, ako onda neće, probat flashat onaj Lang0031_Unlock moto da dobiješ mogući blank popravit onda PDS zonu i flashat kako spada, ako to nebi upalilo onda moraš TP fizički napravit..
|\/|0T0r0La
Mozda je topla voda,al ja sam ovakve probleme rijesavao po tutorijalu za Unlock V360 bez TP-a,s tim da sam pocinjao od treceg koraka,i na kraju u F&B-u koristim Diabolic53 MP... Uspjelo mi je par puta,tj probudio sam par mobova u ovakvoj banani...![]()
nista... komp samo ponavlja USB device not recognized
jel mogu jos ista probat? kako ga sve mogu natjerat u bootloader?
nemora bit full, samo da se može flashat 1/3 je dovoljna tj oko 30min na punjaču direktnog punjenja
@Smuchac
nisi mogao popraviti PDS bez TP nikako, tako da prvo moraš dobit u Blank onda možeš po mobu prčkat...
|\/|0T0r0La
baterija sigurno nije prazna jer prije neg kaj je mobitel crko bio je cijelu noc na punjacu...
to moram onda nosit mobitel u servis?
imam i prvo i drugo, samo mi treba trece![]()
imam isti problem pomozite........
Pa napravi testpoint. I navedi tocnije koje sve probleme imas da ti mozemo lakse pomoc...
e ovako...stavljao sam onaj wolf2007 mp i pokazao je fail..i neznam sta mi bilo ja izvadio bateriju i vratio u mob i vise ga nije htjelo ocitat.....bootloader neradi bar mislim..kad ga prikljucim komp kaze usb device not recognized....a tp neznam radit pa pomozite bilo kako....MOB JE V360V
jedino tp......
Bookmarks