Imam SE K530. Zadovoljan sam brzinom čitanja podataka, pošto mi je memorijska od 2GB puna, slike su po danu zadovoljavajuće, po noći katastrofa, možda su trebali malo se više potrudit oko kamere, to je moja jedina zamjerka, sve ostalo 5.
koliko ste zadovoljni svojim mobitelom a cime niste.
sta bi promijenili ili dodali na mob.
ja imam trenutno SE p1
mob. zadovoljava moje potrebe ali ima i mana kao citanje poruka. naime poruke se nemogu citati da otvorim nekim gumbicem nego moram prstima po ekranu ili olovcicom.
navigacija isto nije zadovoljavajuca. nema alarma kada je mob ugasen
po meni jos nisu napravili mob za koji bi se moglo reci da je savrsen.
Imam SE K530. Zadovoljan sam brzinom čitanja podataka, pošto mi je memorijska od 2GB puna, slike su po danu zadovoljavajuće, po noći katastrofa, možda su trebali malo se više potrudit oko kamere, to je moja jedina zamjerka, sve ostalo 5.
Ja imam SE W610i....mob je zakkonn..samo da je kamera 3 mp a ekran 240x320 to bi bio najbolji walkman mob...a i ja svasta mislim....jako sam zadovoljan mobom....autofocus i blic pomazu da slika bude jos bolje....mob je supperr....
Cista 5-ica.....
w610 modded totally.....
imam t650 i sve super....samo da je player malo bolji (ima walkman 1.4)...i cudi me sto je metalno kuciste a poklopac ne moze lec bas 100%...
----------Sony Ericsson----------
K850 i za sad sam jako zadovoljan. prije toga sam imao nokiu 7373 duze vrijeme i ona mi je isto tako pasala, ali kad sam presao na K850 sam se preporodio sto se multimedije tice.
mislio sam sto se dummy softwarea tice da je S40 vrh, ali niti ovaj od SE ne zaostaje.
sve u svemu, meni bi mob bio savrsen da ima jos WiFi i push mail.
steta sto nisam bio u prilici kupiti N82, jer po mojim potrebama to je savrsen mob, bar ovako na papiru.
Ovako, imam Nokiu 6280, i to je velik napredak u odnosu na KG800. Super zadovoljan sam, samo da kamera ima AF. Dobro, imam još problema , koji su opisani ovdje
Imam V360 (mislim da sam na ovakvu temu vec pisao),i zadovoljan sam s njom 100%,i nikad je necu mijenjat...Ima sve sto mi treba,a to sam sve dobio s moddanjem. Za slike imam fotoaparat,za navigaciju GPS,a za muziku MP3 player...
Inace nemam nista protiv teme,al mogla je i negdje drugdje bit postavljena,i mislim da nije prva ovakva...![]()
bila je jedna jako slična tema:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=44410
trenutno koristim 6650 fold, i jako sam zadovoljna mobitelom. (to se može vidjeti i po mom review-u dotičnog mobitela).
Dobra baterija, dizajn mi je skroz OK, dobar soft, dosta brz, GPS.
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks